14/6/12

oxyro N1.776







ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο.ΚΣ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ 
Καλείται σύσωμη η κοινωνία του Π.Α.Ο.Κ. να παρευρεθεί αύριο 15/06/12 και ώρα 10:00 έξω από το δικαστικό μέγαρο. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.
ΟΙ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.
















ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ CLUB Π.Α.Ο.Κ. MAKEΔΟΝΕΣ 
Το CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ενημερώνει ότι το προγραμματσιμένο πάρτυ για τον εορτασμό των 20 χρόνων της ιδρύσεως του συνδέσμου, δυστυχώς μετατρέπεται σε βραδιά αλληλεγγύης για τους διωκόμενους συνοπαδούς μας.
Παρασκευή, 15/06/2012 CLUB CULT ΛΑΔΑΔΙΚΑ
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΟΣ












ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  Σ.Φ.Π.Α.Ο.Κ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 
Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ενημερώνει οτι ο ετήσιος χορός του συνδέσμου την Παρασκευη 15.6 στην ΠΙΣΙΝΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ μετατρέπεται σε βραδιά
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
για τους διωκόμενους συνοπαδούς μας.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00
ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 10Ε (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 2 ΜΠΥΡΕΣ Ή 1 ΠΟΤΟ)

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΟΣ















Ανακοίνωση Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει μάρτυρες πρωτοφανούς επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. εναντίον των Συνδέσμων του Π.Α.Ο.Κ. Σύμμαχος της σύγχυσης που προκαλείται στην κοινή γνώμη είναι οι αποσπασματικές διαρροές της δικογραφίας, που μπερδεύουν την προσωπική ζωή των συλληφθέντων με την οπαδική τους ιδιότητα.
Από τον Νοέμβριο του 2010 κατά δήλωση της η ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσε τηλεφωνικές συνομιλίες και το αποτέλεσμα είναι να μην έχει αποτρέψει κανένα κρούσμα αθλητικής βίας στην πόλη από τότε, ενώ και τα ευρήματά της περιορίστηκαν σε κράνη και σε υλικά συντήρησης εγκαταστάσεων.
Το γεγονός και μόνο, ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν διαχώρισε σαφώς αν τα «αποδεικτικά στοιχεία» βρέθηκαν σε συνδέσμους ή στα σπίτια των συλληφθέντων μας αναγκάζει να επισημάνουμε ότι πιθανώς να επιχειρείται συστηματική συκοφάντιση της οικογένειας του Π.Α.Ο.Κ.
Κάτω από τον μανδύα της «εγκληματικής οργάνωσης» μπαίνουμε όλοι όσοι συνδεόμαστε από τη μεγάλη αγάπη για τον Π.Α.Ο.Κ., παρόλο που πολλά μπορούν να μας διαχωρίζουν στην προσωπική μας ζωή.
Είμαστε σίγουροι ότι η Δικαιοσύνη δεν θα επηρεαστεί από την ανάγκη της ΕΛ.ΑΣ. να παρουσιάζει μια «μεγάλη επιτυχία» και θα κρίνει τους συλληφθέντες ψύχραιμα και δίκαια.
Ενημερώνουμε ότι όλοι οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. λειτουργούν κανονικά. Απόδειξη, ότι δεν στοιχειοθετείται καμία κατηγορία εναντίον τους, αφού τίποτα αξιόποινο δεν βρέθηκε μέσα.
Με την παρούσα ανακοίνωση Σύνδεσμοι Φίλων, ΑΣ και ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. θέλουμε από κοινού να προστατεύσουμε τις οικογένειες των φιλάθλων μας από το να στιγματιστούν εξαιτίας του μεγάλου πάθους τους για τον Π.Α.Ο.Κ.
Είμαστε οικογένεια, διαφέρουμε σε πολλά, αλλά μας ενώνει η ιδέα του Π.Α.Ο.Κ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.
ΑΣ Π.Α.Ο.Κ.
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου