26/7/11

oxyro N1.508



Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Ζαγοράκης, Κατσαρής και Σαχπατζίδης συναντήθηκαν και τα βρήκαν.


Σήμερα, 26 Ιουλίου 2011, συναντήθηκαν οι κ.κ Κατσαρής, Ζαγοράκης, Σαχπατζίδης οι οποίοι είχαν τηλεφωνική συνομιλία και με τον κ. Φλωρίδη. Αποφάσισαν να προχωρήσουν ενωμένοι, με μοναδικό γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ.

Τις επόμενες μέρες, μετά από το παιχνίδι της Πέμπτης, θα υπάρξουν οριστικές και επίσημες ανακοινώσεις.



Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει
ειδική κατηγορία εισιτηρίων διαρκείας

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι στην ειδική κατηγορία των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 (άνεργοι, φοιτητές, μαθητές), προστίθενται και οι πολύτεκνοι, που έχουν επίσης το δικαίωμα να αποκτήσουν το διαρκείας τους στην τιμή των 75€. Για όλες αυτές τις ειδικές κατηγορίες, είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας, αλλά και αποδεικτικού εγγράφου (βεβαίωση ανεργίας ΟΑΕΔ, πάσο-βεβαίωση σπουδών, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης). Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ παρακαλούνται όπως προσκομίσουν και φωτοτυπία του σχετικού εγγράφου-πιστοποιητικού, για την αποφυγή συνωστισμού κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας".



Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου EHF

Η ουγγρική Ταταμπάνια θα είναι η αντίπαλος της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου EHF.
Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Μίκρα στις 8-9 Οκτωβρίου και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα.



Γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στον τρίτο γύρο του Τσάλεντζ Καπ

Η ουκρανική Ντνεπριάνκα Κέρσον θα είναι η αντίπαλος της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, στον τρίτο γύρο του Τσάλεντζ Καπ.
Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην Ουκρανία στις 5-6 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα στη Θεσσαλονίκη.



Εισιτήρια διαρκείας του τμήματος γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ

Οι διοικούντες του τμήματος γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ έθεσαν προς διάθεση από την Δευτέρα (25/7) τα εισιτήρια διαρκείας (απεικονίζονται στην κεντρική φώτο) που αφορούν την σεζόν 2011-12. Η μόνιμη πρωταθλήτρια ομάδα του "Δικεφάλου" ξεκινάει από τα μέσα Αυγούστου με τους αγώνες των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και σίγουρα στην προσπάθεια που θα καταβάλλει για κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και για διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα χρειαστεί την συμπαράσταση του κόσμου.

Τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν 20 ευρώ έκαστος, όποιος τα προμηθευτεί έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ και πωλούνται, προς το παρόν, από τα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι" και από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που βρίσκεται στο "Carrefour" της Ευκαρπίας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφεία ΑΣ ΠΑΟΚ 2310988000

Γιώργος Προύσαλης 6945150036

Δήμητρα Παντελειάδου 6949553342

Κατερίνα Σπύρου 6939865924-6943889033




Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Από σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Από νωρίς το πρωί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ προσήλθαν στα γραφεία της ΚΑΕ στο PAOK Sports Arena, για να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, δείχνοντας και σε αυτή την περίπτωση την αγάπη τους για την ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, ενώ σύντομα θα είναι δυνατή και η αγορά εισιτηρίων διαρκείας και μέσω internet. Θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 μπορείτε να δείτε στο λινκ που ακολουθεί…

http://www.paokbc.gr/uploads/SEASONTICKETS2011-2012.pdf



Από Admin Team

Ενημέρωση για την ίδρυση Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ στο Plovdiv της Βουλγαρίας

Με ένα email που μας έστειλε Έλληνας φοιτητής από το Plovdiv της Βουλγαρίας, μας ενημερώνει για την προσπάθεια ίδρυσης Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ στην περιοχή...

Όπως μας αναφέρει λόγω της απόστασης και της δυσκολίας να έρχονται στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν τον ΠΑΟΚ, αποφάσισαν να δημιουργήσουνε ένα Σύνδεσμο Φίλων του ΠΑΟΚ στη Φιλιππούπολη (Πλόβντιβ).

Για αυτό καλούνται να βοηθήσουν οι αρκετοί ΠΑΟΚτσήδες που βρίσκονται στην περιοχή να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια που είναι ήδη σε εξέλιξη. Σκοπός είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα να παρακολουθούνε όλοι μαζί τους αγώνες της ομάδας μας και να οργανώνονται εκδρομές στη Τούμπα.

Τηλ. επικοινωνίας 00359889603969

email: ianthapo@gmail.com



Στην NOVA ο αγώνες του Π.Α.Ο.Κ. με την Βαλερέγκα

Η ανακοίνωση της NOVA

«H μάχη του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Europa League κόντρα στη Βαλερένγκα μόνο στη ΝΟVA! Παρακολουθείστε την Πέμπτη (20:00) από την πρώτη ψηφιακή τηλεόραση της χώρας την προσπάθεια του «δικεφάλου» του βορρά στον πρώτο αγώνα με τη νορβηγική ομάδα εκτός έδρας.

Η ΝΟVA έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του επαναληπτικού αγώνα των δύο ομάδων στην Τούμπα την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 21:00».

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου