29/7/11

oxyro N1.510



Τι αναφέρουν ξένες ιστοσελίδες για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βαλερένγκα

record.xl.pt: "Ο ΠΑΟΚ με ηγέτη για ακόμη μία φορά τον Βιεϊρίνια έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League. Ο Πορτογάλος πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ και από φάουλ που κέρδισε ο ίδιος έγινε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση του Πάμπλο Γκαρσία."

fotball.no: "Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δυνατός στο Ούλεβαλ, όπου κέρδισε με 2-0 τη Βαλερένγκα. Ο Βιεϊρίνια έκανε την αρχή με ένα δύσκολο γκολ και ο Πάμπλο Γκαρσία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του."

ziare.com: "Ένα τέλειο ντεμπούτο απόλαυσε ο Λάζλο Μπόλονι στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τη Βαλερένγκα και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δημιουργός του πρώτου γκολ ο Κοστίν Λαζάρ."

fvn.no: "Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που οι Έλληνες κέρδισαν... απλά με 2-0, η Βαλερένγκα δεν θα έχει καμία... περιπέτεια αυτό το φθινόπωρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις."






Η παίκτες του ΠΑΟΚ φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια.
άφησαν λουλούδια
στο ταρτάν του γηπέδου, τιμώντας
τα θύματα των επιθέσεων της περασμένης Παρασκευής 22/7.



















3ος προκριματικος γύρος του Europa League

Βαλερένγκα - ΠΑΟΚ - 0-2


ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ σ'αγαπώ!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ σ'αγαπώ!!!

Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι.....
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ σ'αγαπώ
......


Με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά το επιβλητικό 2-0 επί της Βαλερένγκα με το τέρμα του Βιεϊρίνια στο 72΄και τον Γκαρσία να καθαρίζει την πρόκριση με φάουλ-γκολ στο 90΄.
Σοβαρή ομάδα, σοβαρός προπονητής, συνεχής πίεση στον αντίπαλο κι όλα αυτά απέναντι σε μια ομάδα που έχει δεκαπέντε επίσημα παιχνίδια...
Μπράβο σε όλους...Πολύ καλή εμφάνιση... Συγχαρητήρια κάναμε καλή αρχή...
Στην εξέδρα βρίσκονταν και 200 ΚΟΜΑΝΤΟΣ του ΠΑΟΚ, καλή επιστροφή στα αδέρφια μας .

Λάζλο Μπόλονι


"Θέλω να πω στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην Ελλάδα ότι στο ματς που χάσαμε στην Ολλανδία, άκουσα τις κριτικές σας και έβαλα σήμερα παίκτες που να μπορούν να βγάλουν αυτά που θέλω στο γήπεδο. Εντάξει, είπα ένα αστείο. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό."


Για τους λόγους της νίκης:

"Οι λόγοι ήταν το ταλέντο και η δουλειά των παικτών. Παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε ένα παιχνίδι με ρυθμό, που θα ήταν καλό για εμάς, αλλά σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε δεν μπορούσε να συμβεί. Για αυτό τον λόγο θεωρώ πως η τακτική μας ήταν έξυπνη. Δεν πιστεύω, όμως, ότι ο ίδιος τρόπος παιχνιδιού θα μας βοηθήσει στην Τούμπα."


Για τη χρησιμοποίηση του Λαζάρ:

"Ελπίζω ότι μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα. Τακτικά ήταν καλός και σε λίγες μέρες θα είναι καλά από άποψη φυσικής κατάστασης. Ο Λαζάρ είναι ένας καλός παίκτης, αλλά θέλω να τον δω σε box to box παιχνίδι. Δεν θέλω να ξεχάσω και τους υπόλοιπους. Τον Γκαρσία, τον Φωτάκη που ήταν πολύ καλός τακτικά, τον Τσιρίλο. Τα παιχνίδια είναι πολλά, η σεζόν μεγάλη και χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες."


Για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα:

"Ελπίζω μία μέρα να παίξουμε πιο γρήγορα, πιο επιθετικά και πιο ψηλά στο γήπεδο. Αυτήν την περίοδο πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Να κάνουμε αυτά που μπορούμε και όχι αυτά που θέλουμε να κάνουμε."


Για το αν η ομάδα απέδειξε ότι έχει εγωισμό και αποφασιστικότητα:

"Οι παίκτες μου έδωσαν μία θετική απάντηση σχετικά με την εμπειρία τους και όσα είπα στη συνέντευξη την Παρασκευή. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο για να κάνουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο παιχνίδι."


Για το πως περίμενε την Βαλερένγκα και το πως την περιμένει στη ρεβάνς:

"Τους περίμενα πιο επιθετικούς, αλλά αυτό δεν έγινε γιατί κρατήσαμε την μπάλα εμείς. Ξέρω επίσης ότι η Βαλερένγκα είναι μία ομάδα που πριν από δύο χρόνια ήρθε στην Τούμπα και κέρδισε. Εμείς δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε ποτέ."


Για το ποιο αρνητικό στοιχείο που είδε στο ματς με την Βαλερένγκα:

"Μπορώ να μιλήσω για αυτό, αλλά χωρίς ονόματα. Θέλω κάποιοι παίκτες να δείχνουν τι μπορούν να κάνουν και να έχουν διάρκεια ε αυτό. Επίσης, στην Τούμπα θα ήθελα οι γραμμές μας να είναι πιο ψηλά και αυτό εξαρτάται από την επιθετικότητα που θα δείξουν οι παίκτες που αγωνίζονται μπροστά."


Για τον τραυματισμό του Λαζάρ:

"Στο τέλος του πρώτου μέρους είχε έναν μικρό τραυματισμό και του είπα να μου κάνει νόημα, όταν τελειώσει η μπαταρία του! Πιστεύω ότι σήμερα ο Λαζάρ ήταν μία πολύ καλή διαφήμιση για τη Ρουμανία."

Πάμπλο Γκαρσία

«σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε. Μάς λείπουν πράγματα, δεν έχουμε ακόμα ρυθμό στο παιχνίδι μας. Στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Δεν έχουμε πολύ χρόνο γι΄ αυτό και πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση. Πάντως είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε.
Το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Πάντως έχουμε και δεύτερο παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο. Η Βαλερένγκα θα είναι δύσκολη αντίπαλος στην Τούμπα. Δεν πρέπει να κατεβάσουμε ταχύτητα. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα.

Για τους ηρωικούς φιλάθλους που ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, τόνισε:

«Ηταν λίγοι, αλλά αισθανθήκαμε σαν να ήταν πάρα πολλοί. Τους θέλουμε σε κάθε αγώνα στο πλευρό μας».

"Στα φιλικά δεν είχαμε πάει καλά, αλλά τώρα πήραμε μια σημαντική νίκη. Ανυπομονώ να πάω στο σπίτι να δω την οικογένειά μου, γιατί μου έχει λείψει. Ελπίζω να μη πέσει το αεροπλάνο!"

Κοστίν Λαζάρ

«Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό έκανα στο παιχνίδι με τη Βαλερένγκα. Εσείς θα κρίνετε αν ήμουν καλός ή όχι. Το σίγουρο είναι πως δεν είδατε το 100% απ' αυτά που νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα είμαι ακόμη καλύτερος. Απλά θέλω μερικές μέρες ακόμη για να μάθω την ομάδα και να δουλέψω. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι αλλά πιστεύω ότι παίξαμε καλά και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Δεν πήραμε την πρόκριση και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ανυπομονώ για τη ρεβάνς και περιμένω πολύ κόσμο στην Τούμπα»

Μπρούνο Τσιρίλο

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είχαμε συγκέντρωση. Πιστεύω ότι ήταν μία καλή εμφάνιση. Η ομάδα έδειξε πολύ καλά πράγματα και νομίζω ότι σήμερα ήμασταν πολύ καλοί».

Γιώργος Φωτάκης

"Τα φιλικά δε βγάλαμε συμπεράσματα, είχαμε και κάποιους τραυματισμούς. Αποδείξαμε και από την περασμένη σεζόν ότι στο Europa League μπορούμε να παίξουμε καλά και ελπίζουμε να κάνουμε μια χρονιά σαν τη περσινή. Πάντα προσπαθώ να πετύχω το καλύτερο. Ότι και να μου ζητήσει ο προπονητής και ανεξάρτητα από το που θα αγωνιστώ, εγώ δίνω τα πάντα. Σήμερα ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, τα καταφέραμε και μένει το παιχνίδι στην Τούμπα για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση".

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Γκαρσία, Έτο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Βουτσεμίλοβιτς - Σιμούνοβιτς (Κροατία)
ΒΟΗΘΟΙ : Κόντσαρ (Κροατία) - Κρμάρ (Κροατία)

ΠΑΟΚ:
Κρέσιτς, Έτο, Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Αρίας, Λαζάρ (80' Τσουκαλάς), Βιεϊρίνια, Φωτάκης (89' Ρομπέρ), Αθανασιάδης (90+ Παπάζογλου). Χαλκιάς, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Παπάζογλου, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς, Σαβίνι

Βαλερένκγα:
Χίρσφελντ, Μούρι, Μπέρε, Στράνμπεργκ, Νόρντβικ, Ντος Σάντος, Ογκούντε, Φελά (68' Νίλσεν), Λέι (57' Κονέ), Ζάγιτς (84' Στορ), Σινγκ.Γκόνγκσβαν, Σόλι, Στουρ, Στραντ, Κονέ, Νίλσεν, Χαιντέρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...