12/7/11

oxyro N1.496








paok-oxyro - Δεύτερο Φιλικό

Γκρόνιγκεν - ΠΑΟΚ - 3-2

Με πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα, ο ΠΑΟΚ έχασε με 3-2 από την Γκρόνινγκεν. Αθανασιάδης και Φωτάκης οι σκόρερ.
Οι Οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών και στο Γκρόνιγκεν.

Λάζλο Μπόλονι

Για αυτό που κράτησε από το σημερινό παιχνίδι
:
«Μου έμεινε ο ρυθμός και η ένταση. Ηταν καλύτερο από το προηγούμενο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που κρατάμε».

Για τη θέση του Βιεϊρίνια
:
«Δε μου αρέσει να αναλύω τακτικά θέματα τώρα. Εχουμε τον Ρομπέρ που μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις, όπως και τον Βιεϊρίνια και αυτό είναι πολύ θετικό για εμάς»..

Πίτερ Χούιστρα.


Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

"Ήταν παράξενο το παιχνίδι, γιατί όταν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τους αναπληρωματικούς, εμείς παίζαμε με βασικούς και μετά το 60' έγινε το αντίθετο. Για αυτό, όμως, είναι αυτά τα φιλικά. Πιστεύω ότι και οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα."


Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ:

"Ξέραμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Μετά το 60' έπαιξαν αρκετοί διεθνείς παίκτες. Είναι μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Πέρσι κόντεψε να αποκλείσει τον Άγιαξ. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας."


Α Ημίχρονο


ΠΑΟΚ:
Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κουρδάκης, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Ιντζίδης, Τσουκαλάς, Αποστολόπουλος, Γεωργίου, Μωϋσιάδης, Παπάζογλου

Β Ημίχρονο

Στην έναρξη του δευτέρου μέρους μπήκαν στον αγώνα οι:
ο Γιακουμής πήρε τη θέση του Κρέσιτς και στο 59' Λίνο, Σαβίνι, Μαλεζάς, Αρίας, Ρομπέρ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Έτο, Αθανασιάδης και Φωτάκης.

Γκρόνιγκεν: Βαν Λου, Κβάκμαν, Γιόχανσον, Βακούνα, Σπαρβ, Τάντιτς, Μάταβτζ, Κάπελχοφ, Αντερσον, Φαν Ντάικ, Ιαριέι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...