31/3/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.178




Play-Off της Super League 2η αγωνιστική

 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ -2-3

Για την 2η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό με 2-3 ..

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Ρλαφα Σοάρες, αμυντικά χαφ τους Μεϊτέ, Σβαμπ, μπροστά τους τους Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Ο Δικέφαλος μπήκε εξαιρετικά στο ματς και μόλις στο 2΄σημείωσε το 0-1 με τον Ντεσπόντοφ να τελειώνει ιδανικά το γύρισμα του Ράφα Σοάρες, μετά από παλικαρίσια προσπάθεια του Μπράντον.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε περιμένοντας την ευκαιρία να χτυπήσει στην κόντρα, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί, παρά τα αβίαστα λάθη μας!

Στο 17' χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Μπράντον να σουτάρει από κοντά και ο Ντραγκόφσκι να αποκρούει με τα πόδια και στο επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού σταμάτησε την κεφαλιά του Κεντζιόρα.

Στο 29' έγινε το 1-1 ο Μπερνάρ με συρτό σουτ στη γωνία και στο 37' ο Μπράντον με προβολή μετά από γύρισμα του Μουργκ έκανε το 1-2, σκορ με το οποίο πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο 50' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντραγκόφσκι να σταματάει το σουτ του Μπράντον, διώχνοντας σε κόρνερ! Στο 68'  είχαμε μεγάλη επέμβαση του Κοτάρσκι σε προσπάθεια του Γεντβάι. Στη συνέχεια ο Κουλιεράκης πρόλαβε τον Γεντβάι πριν σκοράρει!

Στο 89' κέρδισε πέναλτι ο ΠΑΟΚ και είδε την κόκκινη ο Παλάσιος, με τον Σβαμπ να μετατρέπει το πέναλτι σε γκολ για το 1-3! Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 93' από τον Μπερνάρ...

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (46' Χουάνκαρ), Γεντβάι, Μλαντένοβιτς (46'  Ρούμπεν Πέρεθ), Αράο, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Τσέριν (79' Γερεμέγεφ), Κώτσιρας, Ιωαννίδης, Σπόραρ (46' Παλάσιος). 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Όττο (77' Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα (46' Νάσμπεργκ), Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μεϊτέ, Σβαμπ, Τάισον, Μουργκ (61' Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ (61' Αν. Ζίβκοβιτς), Μπράντον (73' Σαμάτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....