31/3/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.177


Ποδόσφαιρο Σάλας πρώτος προημιτελικός

ΠΑΟΚ - Κενταύρος - 5-0

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Final-4 έκανε ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας στον πρώτο προημιτελικό του Κενταύρου με 5-0. 

Κυριαρχικός καθόλη την διάρκεια του αγώνα ήταν ο Δικέφαλος, κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος αμυνόταν μαζικά, τις περισσότερες φορές μάλιστα έξω από την περιοχή του. 

Ο ΠΑΟΚ mαteco προσπαθούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, χάνοντας πολύτιμες ευκαιρίες. Τον... χορό των γκολ άνοιξε ο Χαρπίδης, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-0. Η κυριαρχία του Δικεφάλου «εξαργυρώθηκε» και με δεύτερο τέρμα, το οποίο ήρθε από εύστοχη εκτέλεση δεκάμετρου, διαμορφώνοντας το 2-0 το οποίο ήταν και τελικό σκορ στο πρώτο ημίχρονο. 

Ίδια εικόνα του παιχνιδιού υπήρξε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ mαteco να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του, ελέγχοντας την αναμέτρηση σε όλη την διάρκεια της. Ο Λιώνης κέρδισε πέναλτι, με τον Αναστασιάδη να εκτελεί εύστοχα για το 3-0, μόλις στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. 

Στο 27ο λεπτό, στην μοναδική ευκαιρία την οποία δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι σε όλο το παιχνίδι, αυτή σταμάτησε επάνω στην εκπληκτική απόκρουση του Κορδαλή. 

Η ασπρόμαυρη κυριαρχία συνεχίστηκε, με τον Δικέφαλο να φτάνει και σε τέταρτο γκολ, αυτή την φορά με... δράστη τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο. 

Το... κερασάκι στην πενταόροφη τούρτα του ΠΑΟΚ mαteco έβαλε ο Αναστασιάδης, ο οποίος με υπέροχο συρτό πλασέ έκανε το 5-0, το οποίο ήταν και τελικό σκορ για την αναμέτρηση. 

Ο επαναληπτικός μεταξύ των δύο ομάδων, είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 7 Απρίλιου.

Ποδόσφαιρο Γυναικών 21η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ - 3-0

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας στους Νέους Επιβάτες της ΑΕΛ με 3-0, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Women's Football League.

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νόιχαους, Αχμέντοβα, Γκούνη, Κιουρεξίδου, Μήτκου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Γιαννακά, Ακίντα και Χέλμβαλ. 

Κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΟΚ Morris πήρε από το πρώτο λεπτό την κατοχή στα πόδια του, παίζοντας το δικό του παιχνίδι και δημιουργώντας φάσεις, ενώ ταυτόχρονα δεν απειλούταν. 

Στο 10ο λεπτό, η Ακίντα σε επέλαση της από τα αριστερά ανατράπηκε στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε η Βαρδαλή, η οποία όμως αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα άουτ. 

Στο 19ο λεπτό, η αρχηγός του ΠΑΟΚ Morris πήρε το... αίμα της πίσω, καθώς με εξαιρετικό αριστερό πλασέ στο «γ» της εστίας, έκανε το 1-0. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Δικέφαλος έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του. Ύστερα από σέντρα της Μήτκου στο δεύτερο δοκάρι, η Γιαννακά με παράλληλα κεφαλιά-πάσα βρήκε την Χέλμβαλ, με την Σουηδή επιθετικό να νικιέται από την αντίπαλη τερματοφύλακα εξ' επαφής. 

Στο 33ο λεπτό, η Ακίντα μετά από όμορφη κάθετη της Στράντζαλη βρέθηκε απέναντι από την τερματοφύλακα της ΑΕΛ, ωστόσο το πλασέ της κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι. 

Δύο λεπτά αργότερα, η Βαρδαλή έπιασε δυνατό μονοκόμματο σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ωστόσο η αντίπαλη τερματοφύλακας απόκρουσε. 

Η κυριαρχία του Δικεφάλου «εξαργυρώθηκε» στο 37ο λεπτό, με την Χαλατσογιάννη να υποδέχεται άψογα την μπάλα έξω από την περιοχή και με τρομερό σουτ, το οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας έτσι το 2-0. Σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Ίδια εικόνα του παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Δικέφαλο να έχει διαρκώς την μπάλα στα πόδια του, κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος αμυνόταν μαζικά στο δικό του μισό. 

Στο 48ο λεπτό, η Ακίντα με σκαστή κεφαλιά προσπάθησε να κάνει τρία τα τέρματα του ΠΑΟΚ Morris, ωστόσο η μπάλα πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι. 

Στο 53ο λεπτό, η Γκούνη «εξαργύρωσε» την εξαιρετική της εμφάνισης, τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι, πετυχαίνοντας γκολ. Ύστερα από σύγχυση που δημιούργησε η σέντρα της Μήτκου, η μπάλα στρώθηκε στην Γκούνη, η οποία με άριστο αριστερό πλασέ έκανε το 3-0. 

Στο 58ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ Morris έφτασε μία... ανάσα από το 4-0, ωστόσο η Γιαννακά νικήθηκε στο τετ-α-τετ, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα της Χέλμβαλ. 

Στο τελευταίο μισάωρο, οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» έψαξαν και άλλα τέρματα, με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει σταδιακά. Έτσι το 3-0 ήταν και τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ Morris να φτάνει τους 58 βαθμούς, όντας στην πρώτη θέση. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 16:00, εκτός έδρας, κόντρα στον Βόλο 2004, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Women's Football League. 

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους (52' Κατεργιαννάκη), Αχμέντοβα (72' Τζούρτζεβιτς), Γκούνη, Κιουρεξίδου, Μήτκου, Στράντζαλη (59' Σιδηροπούλου), Χαλατσογιάννη (72' Αργυρίου), Βαρδαλή (59' Παπαδοπούλου), Γιαννακά, Ακίντα, Χέλμβαλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....