28/1/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.385


Πόλο ανδρών 13η αγωνιστική, Α1

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ -14-8

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2022 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο κολυμβητήριο στο Γουδή, όπου και γνώρισε την ήττα με 14-8.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν αγχωμένοι, με αποτέλεσμα να δώσουν στον αντίπαλο το δικαίωμα να πάρει αέρα τερμάτων, το οποίο τους στοίχισε στην συνέχεια, παρ' ότι το επιμέρους σκορ του δευτέρου οκταλέπτου διαμορφώθηκε σε 4-3. Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Δικέφαλο πίσω στο σκορ με 8-3. 

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε καλύτερη αμυντική λειτουργία, ενώ αρκετά βελτιωμένη ήταν και η εμφάνισή του στην επίθεση, με το επιμέρους σκορ της τρίτης περιόδου να διαμορφώνεται σε 2-2. Το ίδιο συνέβη και στο τέταρτο οκτάλεπτο, του οποίου το επιμέρους σκορ ήταν διαμορφωμένο σε 4-3. Ωστόσο, η πρώτη περίοδος είχε ήδη αποβεί καθοριστική, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει τελικά την ήττα με 14-8.

Στο διά ταύτα, στον Δικέφαλο στοίχισε το πρώτο ημίχρονο, ενώ, αντίθετα, στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσίασε μία πολύ καλύτερη εικόνα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. 

Πλέον, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΝΟ Γλυφάδας το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-3, 2-2, 4-3

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Μιλιάρντοβιτς 3, Σγουρίδης 3, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...