21/1/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.379










 

19η αγωνιστική, Superleague

ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ - 0-4

Για την 19η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ διέλυσε εκτός έδρας τον ΝΠΣ Βόλου με 0-4 ...

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Σίντκλεϊ, αμυντικά χαφ τους Κούρτιτς, Τσιγγάρα, μπροστά τους τους Μιτρίτσα, Μπίσεσβαρ, Ζϊβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Τσούμπα Άκπομ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που από την αρχή προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της στο ματς, είχε κατοχή μπάλας και στο 21' η ομάδα έφτασε στο 0-1 με τον Κούρτιτς να ευστοχεί από τα 11 μέτρα, στο πέναλτι που κέρδισε ο Μιτρίτσα όταν ανατράπηκε ΚΑΘΑΡΑ από τον Φερνάντες!

Ο ΠΑΟΚ μετά το 0-1 πίεσε για να ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Άκπομ στο 24' και στο 27' δεν κατάφερε να κερδίσει τον πολύ καλό Κλέιμαν. Όμως στο 29' ο Ίνγκασον με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 0-2, με τους γηπεδούχους να απειλούν για πρώτη φορά στο ματς στο 44', όταν ο Πασχαλάκης απέκρουσε το σουτ του Μπαρτόλο.

Στην επανάληψη ο Κλέιμαν σταμάτησε το σουτ του Μπίσεσβαρ στο 52' και του Ζϊβκοβιτς στο 62', όμως δύο λεπτά αργότερα ο Σάστρε με άψογο τελείωμα έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας των γηπεδούχων για το 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 73ο λεπτό από τον Άκπομ μετά από μπαλιά του Μιτρίτσα. Πλέον όλοι στην ομάδα έχουν το μυαλό τους στα ματς με αεκ και γάβρο που ακολουθούν για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Στα αξιομνημόνευτα του αγώνα η πολύ καλή παρουσία του Σάστρε στο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα!

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (88' Τερεζίου), Φερνάντες (84' Ροσέρο), Ορόζ (77' Σοάρες), Μπαρτόλο (46' Ρεγκατέν), Φαν Βέερτ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδη, Ίνγκασον, Σάστρε (76' Βιεϊρίνια), Κούρτιτς (81' Εσίτι), Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ (72' Ντόουγκλας), Μιτρίτσα, Ζίβκοβιτς (76'Ζαμπά), Άκπομ (81' Τσόλακ).

Ραζβάν Λουτσέσκου:

Tο γενικό του σχόλιο για το ματς:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, προσοχής, συγκέντρωσης, παίζοντας έξυπνα και καλά από την αρχή. Ο αντίπαλος μας πίεσε, αλλά καταφέραμε να ξεφύγουμε από αυτό, να βρούμε χώρους, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. 

Μετά τα δύο πρώτα γκολ είχαμε ξεκάθαρο προβάδισμα, ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε αυτοπεποίθηση. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, είχαμε και άλλες ευκαιρίες, δεχθήκαμε και μία-δύο, γεγονός που με απογοήτευσε λίγο γιατί θα έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα και να έχουμε υπευθυνότητα στις μεταβιβάσεις στο 0-2, καθώς είχαμε στο παρελθόν μία εμπειρία με τον Βόλο, μία ομάδα που παλεύει μέχρι το τέλος».

Για το τι μετρά περισσότερο, το μηδέν στην άμυνα ή τα πολλά γκολ:

«Και τα δύο φυσικά. Μία νικήτρια ομάδα πρέπει να είναι τέλεια και σε όλο το γήπεδο. Βελτιωνόμαστε αμυντικά, ενώ επίσης σκοράρουμε. Μπορεί να μην σκοράρεις πολύ, αλλά αν έχεις οργάνωση και πειθαρχία να βάλεις ένα γκολ και να πάρεις το τρίποντο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε και τα δύο καλά. Σήμερα πετύχαμε τέσσερα γκολ, δεν δεχθήκαμε κάποιο, οπότε είμαι ευχαριστημένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...