31/3/18

oxyro N 3.362





Χάντμπολ Γυναικών 15η Αγωνιστική Α1 

ΠΑΟΚ - Άρηθ - 36-20

Εύκολη νίκη με 36-20 τελικό σκορ πήρε η ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ REDLED η οποία επικράτησε της ομάδας του συμπολίτη, το απόγευμα του Σαββάτου 31 Μαρτίου 2018, στο "Σπίτι του Χάντμπολ".
Ο Δικέφαλος επανήλθε πολύ δυνατά στους αγώνες του πρωταθλήματος και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ κατάσταση ενόψει της τελική ευθείας, δηλάδή τα play offs. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από τον αντίπαλό της σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, έκλεισε το ημίχρονο με 14-9 σκορ και πήρε ακόμα ένα άνετο νικηφόρο αποτέλεσμα με με 36-20 τελικό σκορ.
Απούσες από το σημερινό αγώνα η αρχηγός Μυρτώ Νούλα, η Ελένη Προκοπίδου και η Χριστίνα Τσιομπάνου, οι οποίες αντιμετώπισαν προβλήματα μικροτραυματισμών και προτιμήθηκε από το Δημήτρη Δημητρούλια να προστατευθούν ενόψει της συνέχειας.
Πλέον ο ΠΑΟΚ REDLED στρέφει την προσοχή του στον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Πανοράματος στις 14/4.

Ημίχρονο: 14-9

ΠΑΟΚ: Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου 3, Παναγιωτίδου 2, Γκάτζιου 5, Ρόσκα, Σαμολαδά 2, Μούρνου 1, Τζούρισιτς 4, Νίκολιτς 4, Στρατάκη 2, Χατζηπαρασίδου 9, Μάστακα 4, Σελεμίδου, Κρίτζαλη, Στοϊκόφσκα, Κουρκουλάκη




21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Χάντμπολ Ανδρών

ΠΑΟΚ - Διομήδη Άργους  -  36-25  /  Ημίχρονο: 17-13

Tην όγδοη σερί νίκη του πέτυχε ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV ο οποίος επικράτησε με 36-25 τελικό σκορ της ομάδας του Διομήδη Άργους, το απόγευμα του Σαββάτου 31 Μαρτίου, στο ΔΑΚ Ευόσμου.
Ο Δικέφαλος απέδειξε σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα και αυτό αντικατροπτίζεται από την εικόνα-εμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με πέντε γκολ και σκορ 17-13. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη συνέχισε να έχει τα ηνία της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να πάρει ακόμα μία νίκη, με τελικό σκορ 36-25.
Αξιοσημείωτη η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ, σε μία ώρα που έπαιζε τόσο το ποδόσφαιρο όσο και το μπάσκετ, αποδεικνύοντας ότι οι φίλοι του Δικεφάλου και ειδικά οι Δυτικές Συνοικίες βρίσκονται πάντα δίπλα στους μάγκες με τα ασπρόμαυρα, της ομάδας χάντμπολ.
Τόσο οι παίκτες όσο και οι υπεύθυνοι του τμήματος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ Ευόσμου, βοηθώντας την ομάδα να πάρει τη νίκη.
Την επόμενη αγωνιστική ο Δικέφαλος αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην ομάδα της Δράμας (14/4), για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Handball Premier.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής, Παλάσκας, Τσίλης, Nικολαΐδης, Κοκώνης, Πόουλσεν, Αποστόλου, Καλόμοιρος, Μαστορογιάννης, Κέζιτς, Κυπραίος, Βεσελίνοβιτς, Κοτανίδης, Δέλλιας, Νικηφόρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....