17/3/18

oxyro N 3.350




Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΆρηΘ - ΠΑΟΚ - 2-1

Με άδεια χέρια έφυγε από το Χαριλάου ο ΠΑΟΚ MORRIS, ο οποίος αν και προηγήθηκε με 0-1 στο 9' με γκολ της Βαρδαλή, τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1.

Στο τμήμα είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν αλλού τους βαθμούς που χάσανε σήμερα, ενώ ο στόχος παραμένει και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος για μια ακόμη φορά.

Αλγεινή εντύπωση σχημάτισε κατά τη διάρκεια του αγώνα ένα δυσάρεστο για την οικογένεια του ΠΑΟΚ συμβάν, με μια κυρία από την κερκίδα να στοχοποιεί την τερματοφύλακα της ομάδας, Ανθή Παπακωνσταντίνου, με άσχημες λέξεις και εκφράσεις.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Πατερνά (41' Γιάννου Δ. - 79' Γιάννου Ε.), Νεφρού, Γκάτσου (82' Δοϊρανλή), Στράντζαλη, Χατζηγιαννίδου, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Μάρκου, Ντιμιτρίγεβιτς, Παλαμά.



26η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League

Ατρομήτος - ΠΑΟΚ - 0-2

Για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, o ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας (στο Ρουφ) της αντίστοιχης του Ατρομήτου με 2-0...

Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν να ξεκινήσουν το παιχνίδι με τον Σιαμπάνη κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας, δίδυμο στα στόπερ τους Διαμαντή και Μιχαηλίδη, τριάδα στα χαφ τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό, και στην επίθεση τους Γκαργκαλατζίδη, Τζοβάρα και Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης , Λύρατζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός (85′ Αηδονίδης), Γκαργκαλατζίδης (60′ Δούμτσης), Μαρκοφσκι (80′ Παπαδόπουλος Χ.), Τζοβάρας



Πόλο Γυναικών α' γύρο της Α' φάσης του πρωταθλήματος Α2

 Α.Ο. Ιωνικού - ΠΑΟΚ - 8-10 

Με επιτυχία ξεκίνησε το τμήμα Πόλο Γυναικών του Α.Σ. ΠΑΟΚ το τριήμερο αγώνων για τον α' γύρο της Α' φάσης του πρωταθλήματος Α2, καθώς επικράτησε με 8-10 του Α.Ο. Ιωνικού στην 1η αγωνιστική.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου έδειξαν στο παιχνίδι τη δουλειά που γίνεται όλη τη χρονιά και με πολύ καλή ψυχολογία είναι έτοιμα για τη 2η αγωνιστική της φάσης που είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου (17/03) στις 10:00 με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

ΠΑΟΚ (Χατζέλλη): Φορίδου, Καββαδία, Χαραλαμπίδου 2, Λασκαρίδου, Βαρσάμη, Δατσέρη, Βασιλάκη, Τζίκου 1, Σακελλαρίου, Δημητροκάλη 4, Κανάκη 3, Τιμιάνη, Κουλεμέρη, Φιλίππου, Κούτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....