31/3/18

oxyro N 3.364




19η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών.

ΝΟ Χανίων - ΠΑΟΚ - 11-6

Επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, όπου ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS το απόγευμα του Σαββάτου 31 Μαρτίου 2018, δεν τα κατάφερε απέναντι στο Ν.Ο. Χανίων, γνωρίζοντας την ήττα με 11-6 τελικό σκορ.
Στο πρώτο οκτάλεπτο παρά το γεγονός ότι ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 0-1, δεν κατάφαρε να κρατήσει το προβάδισμα και η πρώτη περίοδος έκλεισε με 3-2. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος δεν εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω σε αρκετές περιπτώσεις και με αυτό τον τρόπο έδωσε δικαιώματα στον αντίπαλο, με το ημίχρονο κλείνει 7-3. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους της αναμέτρησης υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του ΠΑΟΚ για τις αποφάσεις των διαιτητών, οι οποίοι απέβαλαν τον πρόπονητή Πάνο Βέργο και τον τιμ μάνατζερ Τάσο Πετρίδη, με αποτέλεσμα η ομάδα να μείνει χωρίς άνθρωπο στον πάγκο.
Στην επανάληψη, με «ορφανό» τον πάγκο του και τα νεύρα των παικτών στο κόκκινο, ο Δικέφαλος δεν μπορούσε να προσβλέπει σε κάτι καλύτερο.
Στο τμήμα θεωρούν ότι καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξαν οι διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες συνετέλεσαν στη διαμόρφωση του τελικού σκορ, στερώντας από το Δικέφαλο τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ MORRIS την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την ομάδα του ΟΦΗ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο (14/4).

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-1, 4-1, 0-2

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Κουλούρης 1, Σιώπκας, Τσολακούδης 2, Μουρατίδης, Παυλίδης, Προσινικλής Π. 1, Τίγκας 2, Τομάσεβιτς, Σιορδίλης, Τάτσης



Ποδόσφαιρο Γυναικών 17η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Αμαζόνες Δράμας - 5-1 / Ημίχρονο: 2-1

Άνετη νίκη με 5-1 σκορ πήρε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ MORRIS η οποία επικράτησε των Αμαζόνων Δράμας, το απόγευμα της Κυριακής 1 Απριλίου, στο γήπεδο της Τριανδρίας.

Ο Δικέφαλος πήρε το 14ο νικηφόρο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με τις Ελπίδες Καρδίτσας.

Ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS ο οποίος δεν συνάντησε καμία δυσκολία στο σημερινό αγώνα, πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση στο γήπεδο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει τον δείκτη του σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτριες της ομάδας μας προηγήθηκαν με 2-1 και πήγαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα αποδυτήρια, καθώς έβαλαν τις βάσεις για ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο και κατέκτησαν με 5-1 τελικό σκορ.

Στο 13' η Παντελιάδου άνοιξε το σκορ για τις Νταμπλούχες Ελλάδας και μετά από 13 λεπτά και συγκεκριμένα στο 26' η Βαρδαλή έκανε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, με τις φιλοξενούμενες να έχουν μειώσει, τα κορίτσια του Δικεφάλου πείσμωσαν, με την Παντελιάδου να σημειώνει χατ τρικ με τα δύο τέρματά της στην επανάληψη (71', 83') και την Μάρκου στο 79' να συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική σημερινή εμφάνιση.

Η ομάδα του Δικεφάλου πλέον στρέφει το βλέμμα της στο εκτός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, με τις Ελπίδες Καρδίτσας, που θα πραγματοποιηθεί μετά την διακοπή για το Πάσχα, στις 22 Απριλίου.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου (81' Πατέρνα), Παλαμά (82' Δοϊρανλή), Γεωργίου (65' Γιάννου), Κακαμπούκη, Μάρκου, Στράντζαλη (86' Πρόξενου), Βαρδαλή, Παντελιάδου, Νέφρου



 


27η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Πανιώνιο - 5-3

Ακόμα μια νίκη για την Κ20 του ΠΑΟΚ, αυτή την φορά κόντρα στον Πανιώνιο, για το παιχνίδι στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής
Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να πάρει τη νίκη στο γήπεδο της Σουρωτής επί του Πανιωνίου, κερδίζοντας με 5-3, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας με 66 βαθμούς.
Σκόρερ για τον ΠΑΟΚ στο σημερινό ματς ήταν οι Τζοβάρας (03’), Μιχαηλίδης (22’), Μπαλογιάννης (39’) και Κόζακ (49’-69’).

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα Κ20 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, ΕΔΩ

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Μανιώτης, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός (80' Παπαδόπουλος Χ.), Τζοβάρας, Μαρκόφσκι, Γκαργκαλατζίδης (46' Κόζακ). Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος Σ, Παπαθανασίου, Αηδονίδης, Μίσκοβιτς, Παπαδόπουλος Χ., Γαϊτανίδης, Κόζακ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....