3/3/18

oxyro N 3.335




Πόλο Ανδρών

ΝΟ Βουλιαγμένης - ΠΑΟΚ MORRIS -11-1

Με βασικό απόντα τον έναν εκ των δύο ξένων, Γιουράι Ζάτοβιτς, ο ΠΑΟΚ MORRIS γνώρισε την ήττα στο Κολυμβητήριο Λαιμού από το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης με 11-1 για την 17η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Ο Δικέφαλος ο οποίος πριν το σημερινό παιχνίδι μετρούσε 5 συνεχόμενες νίκες, δεν τα κατάφερε σήμερα, αλλά με την πορεία του αποδεικνύει στο μέγιστο βαθμό την βελτίωση και την ανάδειξη της ποιότητάς του στον Β' γύρο του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το σημερινό αγώνα, αυτός δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΠΑΟΚ, με το πρώτο οκτάλεπτο να κλείνει με 3-0 και το ημίχρονο 5-0. Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο με το παιχνίδι να τελειώνει με σκορ 11-1.

Tην επόμενη αγωνιστική ο Δικέφαλος υποδέχεται στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον ΝΟ Χίου.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-0, 3-1, 3-0

ΠΑΟΚ MORRIS (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Προσινικλής Ν., Τάτσης, Τσολακούδης, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Τομάσεβιτς, Τίγκας, Προσινικλής Π., Κεχαλάρης, Σιορδίλης, Κουλούρης, Nάνος, Σιώπκας



14η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γυναικών

Ατρόμητος Αθ. - ΠΑΟΚ - 0-3

Σπουδαία νίκη για τον ΠΑΟΚ MORRIS στο Περιστέρι, όπου επικράτησε με 3-0 του Ατρομήτου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γυναικών. Οι Νταμπλούχες Ελλάδας είχαν 5(!) δοκάρια πριν σκοράρουν, με τις Κακαμπούκη, Ντιμιτρίγεβιτς, Γιάννου, Νέφρου και Μάρκου.

Την πρωτοφανή αυτή ατυχία έσπασε η Κακαμπούκη στο 65', όταν και άνοιξε το σκορ απο το σημείο του πέναλτι. Στο 69' η Παλαμά πέτυχε το 0-2 και στο 85' η Βαρδαλή με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Ο Δικέφαλος παρέμεινε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας και υποδέχεται την επόμενη Κυριακή 11/3 το Μεσολόγγι.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Γιάννου Δ. (54' Παντελιάδου), Πατερνά (70' Δοϊρανλή), Νέφρου, Γκάτσου, Στράντζαλη (42' Παλαμά), Χατζηγιαννίδου, Κακαμπούκη, Βαρδάλη, Μάρκου, Ντιμιτρίγεβιτς (86' Γεωργίου)



24η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ - 1-3

Για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας από την Τρίπολη κερδίζοντας 3-1 τον Αστέρα...

Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν να ξεκινήσουν με τον Σιαμπάνη κάτω από τα δοκάρια, τους Τσαούση και Λύρατζη στα άκρα της άμυνας, τον Μιχαηλίδη στο πλευρό του Διαμαντή στα στόπερ, τριάδα στα χαφ τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάνννη και Χατζηστραβό και στην επίθεση τους Τζοβάρα, Γκαργκαλατζίδη και Μαρκόφσκι.

Τα πρώτα 35 λεπτά του αγώνα δεν είχαν να προσφέρουν πολλές συγκινήσεις. Πολλά λάθη στο κέντρο, μερικά μακρινά, άστοχα σουτ και γενικά κακές επιλογές και από τις δύο ομάδες.

Το τελευταίο δεκάλεπτο όμως του πρώτου μέρους έκρυβε πολλές συγκινήσεις και μάλιστα έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Στο 35′ ο Χατζηστραβός ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα και σέρβιρε στον Μαρκόφσκι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τσαούση να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Με έναν κεραυνό από τα 30 μέτρα, έστειλε την μπάλα στο γάμμα της εστίας του Αστέρα και έκανε το 0-2 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν στο ξεκίνημα και να βρουν ένα γκολ που θα τους ξαναβάλει στο παιχνίδι. Στο 49′ μάλιστα είδαν τον Σιαμπάνη να κάνει εξαιρετική επέμβαση.

Στο 64′ τα πάντα τελειώσαν. Ο Χατζηστραβός ήταν και πάλι ο δημιουργός. Αφού πίεσε ψηλά και έκλεψε την μπάλα και έβγαλε τετ α τετ τον Γκαργκαλατζίδη για το 0-3.

Ο Αστέρας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 1-3 στο 70′, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ με το τρίποντο που πήρε είναι ο κερδισμένος της αγωνιστικής, καθώς μετά την λευκή ισοπαλία του Παναθηναϊκού στου Ρέντη με τον Ολυμπιακό, μείωσε την διαφορά του από τους Πράσινους στους δύο βαθμούς.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός, Μαρκόφσκι, Γκαργκαλατζίδης, Τζοβάρας



Κ17 Super League

ΠΑΟΚ - Ξάνθη1-0 

Δυναμική και ουσιώδης αυτή τη φορά η Κ17 κέρδισε 1-0 την Ξάνθη και πάτησε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Το γκολ που ήταν αρκετό για να πάρει ο ΠΑΟΚ τους τρεις βαθμούς, πέτυχε ο Καραμπέρης στο 85', αφού εκμεταλλεύτηκε την επαναφορά της μπάλας από το πλασέ του Τσέλιου.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Βουτσάς, Μουτζούρης, Γρόσδης, Τάχατος (80' Αβεντισιάν), Σαπουντζής (65' Τσέλιος), Θεοδωρίδης (55' Μπούμπας), Κορέας (55' Καλουτσικίδης), Σπαρτιάτης (85' Μπάλας), Καραμπέρης, Πουρναράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....