2/12/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.058




Ποδόσφαιρο Γυναικών 2η αγωνιστική

ΠΑΟΚ Β' - ΓΠΟ Καστοριάς Β' - 4-0

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ Β', ο οποίος επικράτησε του ΓΠΟ Καστοριάς Β' με 4-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Β' παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσακίρη, Αικατερίνη, Κυριαζή, Κυρανούδη, Γκιζάρη, Βελιάνη, Ντίνα, Κώτη, Ασκαρίδου, Μπουρουνίκου και Βλαχονικολή. 

Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή του αγώνα, δημιουργώντας αρκετές φάσεις στο παιχνίδι. 

Το σκορ άνοιξε η Βλαχονικολή στο 28', με την Ασκαρίδου στο 45' να κάνει το 2-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Β' βρήκε ακόμα δύο τέρματα, με τις Μπουρουνίκου στο 58' και Γκιζάρη στο 75', οι οποίες διαμόρφωσαν το τελικό 4-0. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Μανώλη Σολοποτιά, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, εκτός έδρας, απέναντι στις Σειρήνες Γρεβενών Β', στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. 

ΠΑΟΚ Β' (Σολοποτιάς): Τσακίρη, Αικατερίνη (46 Στεφανή) Κυριαζή, Κυρανούδη (65' τζίκα), Γκιζάρη, Βελιάνη, Ντίνα, Κώτη (46' Μπαταούλα) Ασκαρίδου (70' Μαρίτσα), Μπουρουνίκου (75' Αλιάγα) Βλαχονικολή.

7η αγωνιστική, Futsal League B'

Καρπενήσι - ΠΑΟΚ - 4-4

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ mαteco στο Καρπενήσι, κόντρα στην τοπική ομώνυμη ομάδα, 4-4, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Futsal League B'. 

Ο Δικέφαλος ήταν εκείνος ο οποίος ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι, και με δύο τέρματα του Λιώνη, πήρε από νωρίς το προβάδισμα, 0-2. Σ' ένα πρώτο ημίχρονο το οποίο ήταν κλειστό επιθετικά, ο ΠΑΟΚ mαteco έκανε διαχείριση του προβαδίσματος, ελέγχοντας τον ρυθμό. Έτσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 0-2. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν... μουδιασμένα, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή, 3-2. Με Τραπεζανλίδη και Χαρπίδη, ο Δικέφαλος έκανε την ανατροπή, 3-4, και βρέθηκε μία «ανάσα» από το πολύτιμο τρίποντο. Δέκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, το Καρπενήσι βρήκε γκολ ισοφάρισης, 4-4, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, εκτός έδρας, απέναντι στη Κατενάτσιο. 

ΠΑΟΚ mαteco (Παπαδόπουλος): Μπούφος, Κεφαλίδης, Λιώνης 2, Τραπεζανλίδης 1, Κορδαλής, Καρακώστας, Φωλτίδης, Καντούρης, Λαμπριανίδης, Αναστασιάδης, Χαρπίδης 1, Μαυρίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...