28/12/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.751







15η αγωνιστική Super League

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ - 1-1

Για την 15η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1, εκτός έδρας με τον Ατρόμητο ...

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκη, Ίνγκασον, Βιεϊρινια, αμυντικά χαφ τους Ντόουγκλας, Σβαμπ, μπροστά τους τους Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ και στην κορυφή της επίθεσης τον Ολιβέιρα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, είχε την κατοχή της μπάλας, έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό και έβγαλε φάσεις για να σκοράρει περισσότερες από μία φορά!

Στο 16ο λεπτό, ο Χατζηισαΐας κόντραρε την τελευταία στιγμή το πλασέ του Κωνσταντέλια και εννιά λεπτά αργότερα έγινε το 0-1, με σκόρερ τον Ολιβέιρα, μετά από εκπληκτική μπαλιά του Κωνσταντέλια! Αρχικά ο βοηθός υπέδειξε οφ σάιντ (σίγουρα ήταν δύσκολη η φάση), όμως το VAR έδωσε τη λύση.

Στο 32ο λεπτό, ο Κωνσταντέλιας βρήκε τον Νάρεϊ, το σουτ του όμως πέρασε δίπλα από το δοκάρι, άουτ και δύο λεπτά αργότερα ο Κωνσταντέλιας και πάλι βρήκε τον Ράφα Σοάρες, το σουτ όμως του τελευταίου σταμάτησε στο δοκάρι του Γιαννιώτη.

Οι γηπεδούχοι ξεμύτισαν από το καβούκι τους στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου, χωρίς πάντως να απειλήσουν σοβαρά τον Κοτάρσκι!

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε! Οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε ΑΝΑΙΤΙΑ, και αφού στο 52ο λεπτό, ο Ροτάριου από καλή θέση σούταρε άουτ μετά από λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Κουλιεράκη, στο 71ο λεπτό ο Κουέν με κεφαλιά ισοφάρισε. Το γκολ μέτρησε με τη βοήθεια του VAR, αν και αρχικά ακυρώθηκε σαν οφ σάιντ!

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ αναζήτησε ένα δεύτερο γκολ, χωρίς να τα καταφέρει και κάπως έτσι πετάχτηκαν στα σκουπίδια δύο ακόμη βαθμοί!

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Οικονομίδης (65' Κουέν), Φριτζόνσον, Ροτάριου (85' Τζοβάρας), Κιάρντανσον (65' Τζαβίδας),  Ρομπάιγ (65' Κλωναρίδης). 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Βιεϊρινια (76' Λύρατζης), Ντόουγκλας, Σβαμπ (85' Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (85' Μουργκ), Ολιβέιρα (76΄Μπράντον). 

Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για την καλή αρχή του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι και τι άλλαξε: «Τίποτα δεν άλλαξε, συγγνώμη που θα σας το πω αλλά ήταν ένα παιχνίδι για να κερδίζαμε 5-0, είχαμε πολλές ευκαιρίες μετά το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην αντίπαλη περιοχή. Ο αντίπαλος κέρδισε αυτοπεποίθηση και βρήκε την ισοφάριση, είναι φυσιολογικό να πιέσει με μπαλιές. Στα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε καταστάσεις στην περιοχή και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Είναι ένα παιχνίδι που πραγματικά λυπόμαστε που δεν πήραμε τη νίκη».

Για το πώς τελειώνει το ποδοσφαιρικό έτος μετά από αυτό το παιχνίδι και τι σκέφτεται για το νέο: «Δεν σκέφτομαι τίποτα, μόνο το επόμενο παιχνίδι. Ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολύ μεγάλα κατορθώματα για εμάς, καταφέραμε να φτάσουμε σε προημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κερδίσαμε τη δεύτερη θέση και φτάσαμε σε έναν τελικό κυπέλλου που αν η διαιτησία ήταν διαφορετική, θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...