14/12/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.737













Κυπέλλου Ελάδας 6η φάση

Καλαμάτα - ΠΑΟΚ -0-2

Σαν πας στην Καλαμάτα και ρθεις με το... διπλό #1926

Για το πρώτο παιχνίδι της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την Καλαμάτα με 0-2...

Έχοντας τη συμπαράσταση 500 οπαδών του ο ΠΑΟΚ έβαλε γερές φάσης πρόκρισης, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Νέλσον Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας ...

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ, Κάργα, Σάστρε, αμυντικά χαφ τους Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, μπροστά τους οι Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ολιβέιρα.

Το πρώτο μισό του παιχνιδιού δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, οι ομάδες έπαιξαν επιφυλακτικά και οι επικίνδυνες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ... με το σταγονόμετρο! Ο ΠΑΟΚ στο 25ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κωνσταντέλια από τον Ασίγκμπα. Το πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο Ολιβέιρα κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Κοτάρσκι νίκησε τον Μπακαγιόκο στο τετ α τετ, κρατώντας την εστία μας ανέπαφη!

Νευρικό το ματς στην επανάληψη, με πολλά λάθη και παντελή έλλειψη φάσεων, μέχρι το 78ο λεπτό, όταν ο Μουργκ με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Μπράντον που με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καλαμάτας κάνοντας το 0-2. Αυτό έμελε να είναι και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

Καλαμάτα: Μέντες, Μαβινγκά (86' Ντα Σίλβα), Κωνσταντινόπουλο, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Ασίγκμπα, Παπατόλιο (86' Μπενίτες), Καραγκούνης, Μόζερ (68' Τάτος), Ρόβας (86' Τριανταφυλλάκης), Αρναρέλλης (73' Βασιλόγιαννης). 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ (58' Κουλιεράκης), Κάργα, Σάστρε (75' Βιεϊρίνια), Φιλίπε Σοάρες (65' Σβαμπ), Ντόουγκλας, Μπίσεσ

Ραζβάν Λουτσέσκου

“Αυτός ήταν ο στόχος μας. Να κερδίσουμε, να επιστρέψουμε σπίτια μας και να δούμε το επόμενο παιχνίδι” ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Δικεφάλου, που ερωτηθείς για το αν το παιχνίδι με την Καλαμάτα μπορεί να θεωρηθεί “πρόβα” για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και το αν ο ΠΑΟΚ είναι ήδη στους “8” του Κυπέλλου, απάντησε: 

“Στο ποδόσφαιρο, δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι μία πρόκριση έχει τελειώσει από το πρώτο παιχνίδι. Κερδίσαμε, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αποκτήσαμε ένα καλό πλεονέκτημα. Το παιχνίδι αυτό δεν έχει σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ξέρω πολύ καλά από την εμπειρία μου πόσο δύσκολα είναι αυτά τα παιχνίδια του Κυπέλλου, σε τέτοια ώρα διεξαγωγής και σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Μόνο να χάσουμε είχαμε. Επαναλαμβάνω, το σημαντικότερο για εμάς είναι η νίκη“.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....