4/12/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.720




3η αγωνιστική, Women's Football League

Βόλος 2004 - ΠΑΟΚ - 1-2

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, κερδίζοντας στην 3η αγωνιστική τον Βόλο 2004 με 1-2.

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Μπασούρη, Μήτκου, Καλέση, Χαλατσογιάννη, Γιοβάνη, Βαρδαλή, Γιαννακά και Ακίντα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις γηπεδούχες να βρίσκουν τον Δικέφαλο κρύο και να ανοίγουν το σκορ στο 1΄. Η απάντηση του ΠΑΟΚ Morris ήταν άμεση, η Χαλατσογιάννη στο 3΄ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυρες» έφεραν τον ρυθμό του αγώνα στα μέτρα τους. Στο 12΄η Γιαννακά ανατρέπεται λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την κίτρινη κάρτα στην αμυντικό του Βόλου. Την εκτέλεση του στημένου την ανέλαβε η Μήτκου, πήγε να απειλήσει με απευθείας σουτ το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά της τερματοφύλακα. Μετέπειτα, η Βαρδαλή στο 20’ σούταρε μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Γιοβάνη τροφοδότησε την Ακίντα με μία κάθετη μπαλιά και αυτή με την σειρά της σούταρε, η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ, την εκτέλεση του ανέλαβε η Μήτκου και με μία κομπίνα προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως η φάση δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Στο 30’ οι γηπεδούχες κέρδισαν ένα φάουλ μερικά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, ο ΠΑΟΚ Morris λειτούργησε σωστά αμυντικά και η μπάλα κατέλεξε στην αγκαλιά της Μιλγιόγια. Στο επόμενο λεπτό, η Ακίντα αφού ξέφυγε πολύ όμορφα από δύο αντιπάλους σούταρε, η μπάλα βρήκε σε σώματα αντιπάλων και πήγε κόρνερ, η Βαρδαλή πήγε στην εκτέλεση και στην εξέλιξη της φάσης ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ. Στο 34’ η Μήτκου με ένα ωραίο κατέβασμα από την αριστερή πλευρά έκανε βρήκε με σέντρα την Ακίντα μέσα στην μεγάλη περιοχή και αυτή προσπάθησε να γίνει επικίνδυνη με κεφαλιά, η οποία όμως πέρασε άουτ. Ενώ στο 42΄ η Χαλατσογιάννη πήρε φάουλ μακριά από την μεγάλη περιοχή, η Μήτκου εκτέλεσε με γέμισμα το οποίο έπιασε η τερματοφύλακας των αντιπάλων. Τρία λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ Morris είχε την τελευταία φάση του ημιχρόνου με το σουτ της Γιαννακά να πηγαίνει στο δοκάρι και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-1.

Μετά την ανάπαυλα, οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 56’ Η Γιαννακά με πίεση κέρδισε κόρνερ, η Μήτκου το εκτέλεσε και στη συνέχεια δόθηκε επιθετικό φάουλ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Χαλατσογιάννη κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, η Μήτκου ανέλαβε την εκτέλεση και οι παίκτριες του Βόλου έδιωξαν μακριά την μπάλα. Στο 65΄ η Καλέση έκανε την ανατροπή μετά από μία σέντρα της Ακίντα από δεξιά, ακολούθησε την πορεία της μπάλας και έκανε το 1-2 για τον ΠΑΟΚ Morris. Στα επόμενα λεπτά έπεσε το τέμπο στην αναμέτρηση, με τον Δικέφαλο να επικεντρώνεται στη σωστή κυκλοφορία της μπάλας και στο να κλείνει τους χώρους των αντιπάλων του. Η πρώτη αλλαγή για τις «ασπρόμαυρες» έγινε στο 77’ με την Καλιεντζίδου να περνά στην θέση της Ακίντα. Στο 83’ η Χαλατσογιάννη με σέντρα βρήκε την Βαρδαλή μέσα στην περιοχή και αυτή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Η δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ Morris έγινε δύο λεπτά μετά, με την Βαρδαλή να παραχωρεί την θέση της στην Κατσάνου, ενώ στο 89’ έγινε η τελευταία αλλαγή με την Τουρετζόγλου να περνάει στον αγώνα και την Γκούνη να αποχωρεί. Στη τελευταία φάση της αναμέτρησης στο 93’, η Μπασούρη κέρδισε ένα φάουλ στην πλάγια δεξιά γραμμή,  στην εκτέλεση του η Κατσάνου μετά από κόντρες προσπάθησε σκοράρει όμως η τερματοφύλακας του Βόλου μάζεψε την μπάλα και έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 1-2.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανατάς, απέναντι στον Άρη, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Women's Football League.

ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Μιλγιόγια, Γκούνη (89’ Τουρετζόγλου), Δοϊρανλή, Μπασούρη, Μήτκου, Καλέση, Χαλατσογιάννη, Γιοβάνη, Βαρδαλή (85’ Κατσάνου), Γιαννακά και Ακίντα (77’ Καλιεντζίδου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....