10/9/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.626











Χάντμπολ Ανδρών Tουρνουά «Θανάσης Καρακεχαγιάς»

ΠΑΟΚ - Bianco Monte Δράμα - 34-30

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με νίκη την παρουσία του στο τουρνουά «Θανάσης Καρακεχαγιάς», επικρατώντας της Bianco Monte Δράμα με 34-30. 

Την προτελευταία του «πρόβα» έκανε σήμερα ο Δικέφαλος καθώς βρίσκεται μία εβδομάδα μακριά από την έναρξη του Πρωταθλήματος, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΕ Δούκα εντός έδρας το επόμενο Σάββατο 17 Σεπτέμβριου.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με ένα νεανικό στην πλειοψηφία του σύνολο. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν μοιρασμένο μεταξύ των δύο ομάδων, με το σκορ στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα να είναι 4-4. Με το ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τον Δικέφαλο να ανεβάζει στροφές προς το τέλος και να κρατά μια διαφορά τριών τερμάτων, με το σκορ στο 20ο λεπτό να είναι 12-9. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε σε υψηλό ρυθμό και στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα, ανοίγοντας την ψαλίδα του σκορ, με το ημίχρονο να τελειώνει στο 19-14.

Ο Δικέφαλος μπήκε εξίσου δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, αυξάνοντας την διαφορά του από την αντίπαλο του, με το 4ο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 27-20. Στην συνέχεια της αναμέτρησης έπεσε ο ρυθμός, με τους παίκτες του Παναγιώτη Γούσιου να κρατούν τα ινία του σκορ και την διαφορά που είχαν χτίσει. Το 5ο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 30-24. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα και οι δύο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να νικά με τελικό σκορ 34-30.

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00, απέναντι στην ΧΑΝΘ, στο ΔΑΚ Συκεών.

Για δεύτερο φιλικό του τμήματος Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, στο τουρνουά «Θανάσης Καρακεχαγιάς», μίλησαν στο acpaok.gr, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος και ο τερματοφύλακας, Γιώργος Βελισσαρίου.

Παναγιώτης Γούσιος:

«Μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων, χρησιμοποιήθηκαν παιδιά των εφηβικών ομάδων με λίγους άντρες που είτε προέρχονταν από τραυματισμό, είτε χρειαζόντουσαν χρόνο συμμετοχής. Ήταν ένα παιχνίδι κυρίως για αυτά τα παιδιά, για να πάρουν εμπειρίες. Θα ήθελα να πω για τους ανθρώπους του Φοίβου Συκεών που διοργανώνουν σερί αυτό το τουρνουά, ένα μπράβο για την πρωτοβουλία και ειδικά επειδή γίνεται στη μνήμη του Θανάση Καρακεχαγιά, του οποίου η προσφορά στον χώρο είναι ακόμα εμφανής μέσω των παικτών που έχει βγάλει οι οποίοι διαπρέπουν και η απουσία του δυστυχώς είναι δυσαναπλήρωτη».

Γιώργος Βελισσαρίου:

«Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας, δείξαμε πολλά πράγματα, είχαμε ένα μεγάλο ρόστερ, κάναμε αρκετές αλλαγές και σίγουρα είναι ένα πολύ καλό δείγμα για τις αναμετρήσεις που θα έρθουν. Ξεκινά τώρα το πρωτάθλημα, νομίζω είμαστε πολύ έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα ώστε να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....