10/9/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.625








Χάντμπολ Ανδρών Τουρνουά «Θανάσης Καρακεχαγιάς»

ΠΑΟΚ - Αερωπού Έδεσσας - 30-26

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά «Θανάσης Καρακεχαγιάς» ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Αερωπού Έδεσσας με 30-26. 

Στην τελική ευθεία προς την πρεμιέρα του Σαββάτου (17/09) απέναντι στον Δούκα, ο Δικέφαλος ανεβάζει όλο και περισσότερο «στροφές», προκειμένου να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος. 

Στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Έδεσσας, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σε καλή κατάσταση, έχοντας το προβάδισμα και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον Δικέφαλο μπροστά στο σκορ με 17-14. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναγιώτης Γούσιος μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του, προκειμένου να έχει όλους τους παίκτες του ρόστερ στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας. Αυτό δεν άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 30-26. 

Το δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00, απέναντι στην Bianco Monte Δράμα, στο ΔΑΚ Συκεών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....