4/9/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.623


Χάντμπολ Γυναικών Σκόπια Φιλικο

Gjorche Petroc - ΠΑΟΚ - 29-39

Με νίκη ξεκίνησε τις φιλικές αναμετρήσεις στα Σκόπια ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας της περσινής Πρωταθλήτριας, Gjorche Petroc, με 29-39. 

Ο «Νταμπλούχος» Ελλάδος πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, έχοντας πολύ καλό ρυθμό, κάτι που ικανοποίησε πλήρως τον Δημήτρη Πελεκίδη. 

Με «σκληρή» άμυνα, σωστές αποφάσεις στην επίθεση, αλλά και πολλές καταστάσεις ανοικτού γηπέδου, παιχνίδι στο οποίο αρέσκεται να παίζει ο Δικέφαλος, η διαφορά ήταν σε υψηλά επίπεδα καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης. 

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός του «Νταμπλούχου» είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες οι οποίες ταξίδεψαν στα Σκόπια, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για όλη την δύναμη του ρόστερ. 21

Για το νικηφόρο φιλικό του ΠΑΟΚ mαteco στα Σκόπια, κόντρα στην περσινή Πρωταθλήτρια, Gjorche Petroc, μίλησε στο acpaok.gr, ο προπονητής, Δημήτρης Πελεκίδης. 

«Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, με καλό ρυθμό σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Υπήρξε μεγάλο ροτέισον σε όλο το παιχνίδι, καθώς έπαιξαν όλες οι αθλήτριες. Η ομάδα είχε μεγάλη διάθεση και πάθος, από την άμυνα, τρέξαμε, βρήκαμε επιλογές. Γενικά ήταν ένα πολύ καλό και εποικοδομητικό παιχνίδι, παρόλο που βρισκόμαστε μόλις στην δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...