10/8/19

oxyro N 3.753






2η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του UEFA Champions Lesgue Women’s

ΠΑΟΚ – Λίνφιλντ - 2-3

Έχοντας να διαχειριστούν το άτυχο αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στην Άντερλεχτ, την απουσία της Γκιζέλα Μπετανκούρ και το άγχος του φαβορί του αγώνα, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ ηττήθηκαν με 2-3, για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League από την Πρωταθλήτρια Β. Ιρλανδίας, Λίνφιλντ. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σπύρος Φιλίππου παρέταξε τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» με τις: Παπακωνσταντίνου, Σμιλίνκοβιτς, Χατζηγιαννίδου, Νεφρού, Δημητρίου, Γκάτσου, Κακαμπούκη, Καραπέτσα, Πούλιου, Μήτκου και Βαρδαλή. 

Ο Δικέφαλος μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, με την επιθετικό της ομάδας μας, Θωμαή Βαρδαλή. Η Λίνφιλντ όμως έβγαλε αντίδραση και με δύο γρήγορα γκολ στο 14ο και 25ο λεπτό από τις Burrows και Hutton αντίστοιχα, κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να προηγηθεί με 1-2. 

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ της Μήτκου στο 32ο λεπτό, με το 2-2 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έριξαν τον ρυθμό με πολλές διακοπές. Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι, είχε η Λίνφιλντ, η οποία με εύστοχο πέναλτι της McGuinness στο 88ο λεπτό, έγραψε το τελικό 2-3 για την Πρωταθλήτρια Β. Ιρλανδίας.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κόντρα στην Πρωταθλήτρια Νορβηγίας, Κβίνερ, χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες που άντλησε για το εγχώριο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Σμιλίνκοβιτς, Χατζηγιαννίδου, Νεφρού (Πατερνά 68'), Δημητρίου, Γκάτσου, Κακαμπούκη, Καραπέτσα, Πούλιου, Μήτκου, Βαρδαλή (83' Πίτσιου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...