8/8/19

oxyro N 3.752





Ποδόσφαιρο Γυναικών / Προκριματική φάση, UEFA Women's Champions League
Lotto Park

Άντερλεχτ - ΠΑΟΚ - 5-0

Σε μία εξ' ορισμού δύσκολη αποστολή λόγω της ποιότητας του αντιπάλου, με τον βαθμό δυσκολίας να αυξάνει, ο ορισμός της έδρας στις Βρυξέλλες, που είναι η φυσική έδρα της Άντερλεχτ, τα κορίτσια του Δικεφάλου έχοντας συμπληρώσει περίπου έναν μήνα προετοιμασίας, έδωσαν την δική τους μάχη προκειμένου να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν πριν την έναρξη ενός αγώνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σπύρος Φιλίππου παρέταξε τον ΠΑΟΚ Morris με τις: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Σμιλίνκοβιτς, Μήτκου, Δημητρίου, Καραπέτσα, Κακαμπούκη, Γκάτσου, Βαρδαλή, Μπετανκούρτ και Πατερνά.

Οι παίκτριες μας, πέτυχαν για 45 λεπτά να κρατήσουν το 0-0, αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά της De Caigny, με το 1-0 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με γκολ από τα... αποδυτήρια με κεφαλιά της Tison, η Άντερλεχτ διπλασίασε τα τέρματα της. Κάπου εκεί η ψυχολογία ήταν εναντίον της ομάδος, με αποτέλεσμα να δεχτεί και τρίτο γκολ στο 55ο λεπτό από την De Caigny. Με τον τελικό δείκτη του σκορ να κλείνει στο 5-0 με γκολ των Rus (65'), De Caigny (72').

Επόμενος αγώνας το Σάββατο (10/8) και ώρα 19:30 στο Van Roy Stadium, απέναντι στην πρωταθλήτρια της Βορείου Ιρλανδίας, Λίνφιλντ.

ΠΑΟΚ: (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Σμιλίνκοβιτς, Πατερνά (Νεφρού 63'), Δημητρίου, Κακαμπούκη, Γκάτσου, Χατζηγιαννίδου, Βαρδαλή, Μπετανκούρτ (Πούλιου 51'), Καραπέτσα (Σάιχ 89'), Μήτκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου