30/9/18

oxyro N 3.478




 




5η αγωνιστική της Super League 

Ολυμπιακος - Π.Α.Ο.Κ. - 0-1

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Για την 5η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον γάβρο με 0-1 ...

Χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ο Δικέφαλος πήρε το διπλό στον Πειραιά, χάρη σε αυτογκόλ που σημείωσε ο Βούκοβιτς στο 49ο λεπτό. Η φάση ξεκίνησε από σέντρα του Βιεϊρίνια από τα αριστερά, ο Γιαννιώτης έχασε την μπάλα και ο Βούκοβιτς στην προσπάθειά του να την απομακρύνει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του!

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στην αρχή του ματς, όμως όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι και άρχισε να επισκέπτεται σταδιακά την περιοχή του Γιαννιώτη, έλειπε όμως το καθαρό μυαλό ώστε να εκμεταλλευτούν οι παίκτες μας τα κενό που άφηναν στα μετόπισθεν οι γηπεδούχοι...

Οι παίκτες του θρήνου απειλούσαν κυρίως με στημένες φάσεις τις οποίες με περισσή ευκολία τους έδινε ο Ελβετός ρέφερι, ενώ με λάθη ήταν και οι βοηθοί του, τα περισσότερα σε βάρος μας.

Στην επανάληψη και μετά το 0-1, η ομάδα δε λειτούργησε καθόλου καλά, σίγουρα ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, έδωσε γήπεδο στον Ολυμπιακό που έβγαλε αρκετές τελικές, χωρίς όμως κανείς από τους παίκτες του να καταφέρει να νικήσει τον αίλουρο Πασχαλάκη, ο οποίος ότι πήγαινε μέσα το σταματούσε!

Με το σημερινό παιχνίδι ο Δικέφαλος έκανε το 5Χ5 στο πρωτάθλημα, έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα συνεχόμενων αγώνων και πήρε σημαντικότατες νίκες απέναντι σε συνδιεκδικητές του τίτλου (ΑΕΚ και Ολυμπιακό)... 

Ράζβαν Λουτσέσκου: 
Για το σημερινό παιχνίδι : «Ήρθαμε από το -2 φέτος, ξέραμε ότι οποιοδήποτε λάθος μπορεί να μας κόστιζε. Γι' αυτό το παιχνίδι είχαμε μόνο ένα αποτέλεσμα, τη νίκη. Και κερδίσαμε. Ψυχολογικά και σαν εμπειρία, κερδίζουμε πολλά. Σ΄ αυτά τα παιχνίδια δείχνεις πόσο πολύ πιστεύεις στον εαυτό σου και πόσο θέληση έχεις να κερδίσεις κάθε παιχνίδι»
Για το επόμενο ματς την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ : «Αφήστε ένα βράδυ να σκεφτώ. Να καταλάβουμε την κατάσταση του κάθε παίκτη. Θα πάρουμε τις αποφάσεις, που πρέπει. Θα αντιμετωπίσουμε με απόλυτη συγκέντρωση κι αυτό το παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε»
Για τη μάχη του πρωταθλήματος : «Πρέπει να παίρνουμε κάθε παιχνίδι σα να είναι τελικός. Να πηγαίνουμε παιχνίδι – παιχνίδι, είναι πολύ μακρινό το ταξίδι, είναι νωρίς να μιλάμε για το πρωτάθλημα. Τα συναισθήματα είναι έντονα, γιατί το πρόγραμμα ήταν δύσκολο».
Για το αν νίκησε η καλύτερη ομάδα : «Ο Ολυμπιακός έκανε καλό παιχνίδι, αλλά στο τέλος κερδίζει η πιο έξυπνη ομάδα. Ο Ολυμπιακός πίεσε από την αρχή, δεν μας άφησε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι, αλλά πετά από το 20ο λεπτό, το παιχνίδι άρχισε να ισορροπεί και προσπαθήσαμε να φέρουμε τη μπάλα στο άλλο μισό. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους σκοράραμε και μετά ήταν λογικό να προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να πιέσουμε. Ήταν τρεις απίστευτοι πόντοι, που καταφέραμε να πάρουμε»
Για την γενικότερη  εικόνα του ΠΑΟΚ:  «Πιο έξυπνη είναι η ομάδα που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της, πάλεψε για κάθε μπάλα και πήρε τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο αυτό μετράει. Ειδικά όταν είσαι υπό πίεση. Αυτό συνέβη λόγω της εμπειρίας που αποκτήσαμε από την εμπειρία των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, που παίξαμε»
Για τον Πασχαλάκη : «Αγαπώ τον Πασχαλάκη και το ξέρει! Οι αμυντικοί μας χαφ έκαναν πολλή δουλειά και το Μπίσεσβαρ, έτρεξαν όλοι, για να κερδίσουμε. Δεν θέλω να μιλάω για συγκεκριμένους παίκτες»
Για τη σημασία της νίκης : «Δεν με νοιάζει. Κερδίσαμε δύο απίστευτα δύσκολα παιχνίδια, με μεγάλη πίεση, από πολλούς παράγοντες και το -2. Αυτές οι νίκες, μας δίνουν μεγαλύτερη ικανοποίηση από οτιδήποτε άλλο»

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης (82' Γκιγιέρμε), Καμαρά, Ποντένσε, Φορτούνης (82' Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος (69' Γκερέρο), Χασάν.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (84' Τόσκα), Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός (72' Βέρνμπλουμ), Πέλκας (58' Ζαμπά), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....