8/9/18

oxyro N 3.456





Φιλικό / Κλειστό Γυμναστήριο της Καστοριάς

Καστοριά - ΠΑΟΚ - 58-94 

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Καστοριά με 58-94 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καστοριάς, στο οποίο παρευρέθηκαν αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ.

Μία εβδομάδα μετά το προηγούμενο φιλικό, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το πώς κυλάει η προετοιμασία και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα που δουλεύει τις προπονήσεις.

Για τον ΠΑΟΚ έπαιξαν και σκόραραν και οι 11 παίκτες που ταξίδεψαν στην Καστοριά, με τον Θοδωρή Ζάρα να πετυχαίνει 16 πόντους με 4 τρίποντα, τον Phil Goss 15, τον Σταύρο Σχίζα 12 και τον William Hatcher 11.

Το επόμενο φιλικό του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη με αντίπαλο την IBB στο "PAOK Sports Arena" (13/9, 14:00).

Ηλία Παπαθεοδώρου:
Τι μας άρεσε και τι όχι στο σημερινό παιχνίδι:
"Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα από άποψη κούρασης. Το φιλικό σήμερα ήταν χρήσιμο για εμάς. Κρατάμε το γεγονός ότι μετά το τέλος του αγώνα ήμασταν υγιείς. Σήμερα είδαμε και έναν καινούργιο παίκτη στην ομάδα, αλλά και πάλι δεν ήμασταν εδώ όλοι. Προσπαθούμε με τις απουσίες να βρούμε ρυθμό, συνοχή και χημεία. Δεν μας βοηθούν οι απουσίες, αλλά είναι ένα κέρδος για εμάς."
Για την αμυντική και την επιθετική συνέπεια στην ομάδα:
"Έχουμε πολλά σκαντανεβάσματα στην απόδοση μας. Έχουμε παίξει τρία φιλικά και στα τρία είχαμε διαφορετική εικόνα. Είναι λογικό για την εποχή αυτό. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τα καλά κομμάτια και μετά από αυτό να κρατήσουμε το επίπεδο της συχνότητας στα πράγματα που γίνονται καλά. Πρέπει όμως σιγά σιγά να διορθώνουμε και τα λάθος κομμάτια στο παιχνίδι μας. Η ανάπτυξή μας είναι αργή και ο συγχρονισμός μας είναι σε μέτριο επίπεδο. Σήμερα είχαμε ένα φιλικό με μία ομάδα χαμηλότερου επιπέδου, αλλά έμεινα ευχαριστημένος από αυτά που είδα."
Τι περιμένει από τον Γκάρετ:
"Μπορεί να μας δώσει πολλά συγκεκριμένα πράγματα. Είναι πολύ καλός αθλητής. Μπορεί να χρησιμοποιήσει το σώμα του και τα προσόντα του. Να μαζέψει ριμπάουντ, να κόψει σουτ, να παίξει άμυνα σε πολύ δυνατούς ψηλούς και στην επίθεση μπορεί να μας δώσει δημιουργία μέσα από τα καλά του σκριν. Έχουμε καλούς χειριστές της μπάλας. Θέλουμε να προστέσει μικρά πράγματα που τώρα δεν τα είχαμε."
Πότε ο ΠΑΟΚ θα έχει όλους τους παίκτες:
"Οι τραυματίες θα επιστρέψουν σύντομα, αλλά έχουμε και τα παιδιά στις εθνικές ομάδες. Αυτοί θα λείψουν για μερικές μέρες και αυτό που θέλουμε είναι να γυρίσουν χωρίς κάποιο πρόβλημα τραυματισμού".

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 29-44, 46-68, 58-94

Καστοριά: Μελισσαράτος 16 (1), Χονδρογιάννης 2, Βλάχος, Απιδόπουλος 1, Πετρόπουλος 2, Χρυσόπουλος 9 (1), Ράπτης 8, Τερσενίδης, Βαβάτσικος 12, Πεχλιβάνης, Δαραβίγκας 2, Αμπαράς 3 (1), Τζακόπουλος 3 (1)

ΠΑΟΚ: Moreira 5, Χρυσικόπουλος 8 (2), Σχίζας 12, Κόνιαρης 8 (2), Καρράς 2, Ζάρας 16 (4), Καραμανώλης 8 (2), Pope 4, Hatcher 11 (1), Garrett 5, Goss 15 (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....