23/9/18

oxyro N 3.469



1η αγωνιστική της Handball Premier

ΠΑΟΚ - Διομήδη Άργους -28-21


Για την 1η αγωνιστική της Handball Premier, o ΠΑΟΚ κέρδισε στο ΕΑΚ της Νεάπολης, τον Διομήδη Άργους με 28-21...

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο της Νεάπολης, δημιουργώντας μία "καυτή" ατμόσφαιρα από το ξεκίνημα του αγώνα, ενώ στο φινάλε ομάδα και κόσμος πανηγύρισαν μαζί τη νίκη στην πρεμιέρα της Hanball Premier

Ξεπερνώντας το άγχος της πρεμιέρας, το βάρος του φαβορί, αλλά και της πρώτης παρουσίας στην νέα έδρα του τμήματος, που φιλοδοξεί να την κάνει «κάστρο» του, ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου του Διομήδη Άργους με τελικό σκορ 28-21.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, έχοντας στο πλευρό τους τους φανατικούς φίλους του τμήματος, μπήκαν στον αγώνα δυνατά από την αρχή, μη δίνοντας σε καμία στιγμή το δικαίωμα στον αντίπαλό τους να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι περισσότερο από τον αγώνα.

Συμπερασματικά, ο Δικέφαλος είχε πολύ καλή αγωνιστική αγωνιστική παρουσία και πλέον αυτό που απομένει είναι τα καλά διαστήματα στο παιχνίδι σταδιακά να αυξάνονται, φτάνοντας η ομάδα στο πικ της το Δεκέμβριο, όπως έχει ζητήσει από την αρχή ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης.

Απόντες λόγω τραυματισμών από τον αγώνα ήταν οι Παντελής Κωστακίδης και Νταβόρ Τάσκοβιτς, οι οποίοι αναμένεται να επανέλθουν σύντομα.

Επόμενη αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ, και πάλι εντός έδρας, με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018.

Στέλιος Σεϊρεκίδης:
«H σημερινή αγωνιστική ήταν η πρεμιέρα και σίγουρα πάντα οι πρεμιέρες έχουν τις δυσκολίες τους. Συγχαρητήρια στην ομάδα, επιδείξαμε χαρακτήρα και συγκέντρωση και πετύχαμε τη νίκη. Το άγχος της πρεμιέρας έδωσε καλά στοιχεία, είχαμε πολύ καλή εμφάνιση τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Η ομάδα βήμα-βήμα θα βρίσκει τα πατήματά της, περιμένουμε να επανέλθουν και οι αθλητές που είναι τραυματίες, να ενσωματωθούν στην ομάδα και η ομάδα να είναι πλήρως ολοκληρωμένη.
Η επιλογή του γηπέδου της Νεάπολης ως έδρα της ομάδας θα μας δώσει μία δυναμική, θα έχουμε τον κόσμο μας πάντα δίπλα μας, όπως σήμερα άλλωστε, που βρέθηκε δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας να μπει με το δεξί στην πρεμιέρα. Ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και στήριξαν την προσπάθειά μας!».

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 5-1, 8-4, 10-5, 11-8, 13-10 (ημχ.) 14-11, 17-14, 22-15, 23-18, 25-20, 28-21

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 3, Παλάσκας 4, Ντζόνο 5, Καραγκιοζόπουλος, Τσεσμετζίδης, Κοκώνης 4, Πετρίδης 5, Νικολαΐδης 2, Μαστορογιάννης 2, Κυπραίος 1, Ελοζίεβα, Δελιάς, Γιόσμου 2, Γιαννακίδης.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Χρήστος Δημήτρουλας): Παπαντωνόπουλος, Μπότσαρης, Μπλάτσος, Κρεμαστιώτης 2, Αργυρού 2, Χερουβείμ 2, Τσιγαρίδας 2, Ζλατάνος 1, Χειβιδόπουλος, Ρουσσόπουλος, Χαντέλης 5, Λαμπρόπουλος, Τσάτσας 4, Τότος, Δάσκαλος 3.

Διαιτητές: Πατιός-Τσιάνας, Δίλεπτα: 7-5, Πέναλτι: 4/4-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....