8/7/17

oxyro N 3.124


 






 




Δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.

Γάνδη - Π.Α.Ο.Κ. - 2-0 

Στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-0 από τη βελγική Γάνδη.

Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς
Για το παιχνίδι ανέφερε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα το πρώτο δύσκολο φιλικό για μας. Είχαμε σήμερα κάποια καλά και κάποια άσχημα διαστήματα. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας. Πρόκειται να δώσουμε δυνατά παιχνίδια σε αυτή την περίοδο, γιατί μπορούμε να δούμε τα λάθη μας μέσα από αυτά. Εγώ είδα αυτά που ήθελα να δω, χωρίς να είμαι φυσικά ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα".
Για τον παρουσία του Πέλκα, σχολίασε: "Ήταν καλός στον ρόλο του, θέλαμε να μπει ένας πιο επιθετικός μέσος και ο Πέλκας ανταποκρίθηκε καλά. Γενικά θέλουμε παίκτες με επιθετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους. Θα δούμε αν θα χρειαστούμε έξτρα παίκτη σε αυτή τη θέση. Θα μπορέσουμε να δούμε μέσα και από τα φιλικά πως θα είμαστε και τι θα χρειαστούμε να προσθέσουμε".
Σχολιάζοντας το 3-4-3 που εφάρμοσε, δήλωσε: "Το 3-4-3 δεν είναι ένα σύστημα που θα το αφήσουμε στην άκρη, επειδή σήμερα είχαμε αυτή την απόδοση, καθώς το έχουμε δουλέψει μόνο σε 1-2 προπονήσεις μέχρι τώρα. Είναι μία εναλλακτική λύση ανάλογα με το παιχνίδι. Θα το δουλέψουμε ξανά, αλλά το βασικό μας σύστημα είναι το 4-4-2, όπως θα παίζουμε γενικά και όπως θα παίξουμε στο επόμενο φιλικό παιχνίδι".
Για τον Μακ, δήλωσε: "Σήμερα ήταν ουσιαστικά η πρώτη σοβαρή προπόνηση που έκανε με την ομάδα. Ήταν πολύ επικίνδυνος, ήταν μέσα στις φάσεις και δημιούργησε πολλές. Είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε τι μπορεί να δώσει".
Όσο για το θέμα μεταγραφής τερματοφύλακα: "Η απόκτηση τερματοφύλακα είναι η απόλυτη προτεραιότητα για μας και είναι ανάγκη να αποκτήσουμε άμεσα έναν τερματοφύλακα"
Τέλος σχολιάζοντας την αγωνιστική παρουσία του Λεβέκ, είπε: "Είναι το πρώτο του παιχνίδι, έπαιξε στα αριστερά στο 3-4-3 και δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε έναν παίκτη, μετά από ένα παιχνίδι, στο οποίο παίξαμε ένα σύστημα, το οποίο έχουμε δουλέψει μόλις μία μέρα. Μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ θα μοπρούμε να πούμε σαφώς περισσότερα".

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Κρέσπο, Πούγγουρας, Βαρέλα (68' Δημητρίου), Μάτος (68' Δεληγιαννίδης), Κάνιας (68' Κάτσε), Σάκχοφ (68' Κουλούρης),  Λέοβατς (46' Λεβέκ), Κάμπος (46' Ενρίκε), Ζάιρο (46' Μακ), Πρίγιοβιτς (46' Πέλκας).

Γάνδη: Rinne, Gigot, De Smet, Vestraete B., Μatton, Sylla, Cardoso, Kalu, Dejaegere, Kabangu,  Esiti.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...