12/7/17

oxyro N 3.130



 
 
 



Τρίτο φιλικό παιχνίδι επί Ολλανδικού εδάφους 

ΠΑΟΚ - Φένλο - 1-0

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με το γκολ του, έδωσε τη νίκη με 1-0 επί της Φένλο, στο τρίτο φιλικό τεστ του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους.
Το γκολ στο 70'για τον ΠΑΟΚ! Ο Πούγγουρας βγαίνει δυναμικά από την άμυνα, δίνει στον Μακ, αυτός στον Κάμπος που σουτάρει δυνατά από δεξιά, αποκρούει ο γκολκίπερ της Φένλο, ο Πρίγιοβιτς παίρνει το "ριμπάουντ" και με σουτ μέσα από την περιοχή, ανοίγει το σκορ
Για ακόμα μια φορά ο ΠΑΟΚ έχει τον κόσμο στον πλευρό του, καθώς οι φίλοι του Δικεφάλου ταξίδεψαν στο Άρνεμ γα να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων».
Οι υποστηρικτές του Δικεφάλου έχουν στήσει ένα «ασπρόμαυρο» πάρτι γύρω από τον αγωνιστικό χώρο τραγουδώντας συνεχώς συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ταξίδεψαν, τόσο από τη Γερμανία, όσο και από τις γύρω περιοχές της Ολλανδίας για να δουν την ομάδα τους.

Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς
«Ήταν σημαντική νίκη δείξαμε χαρακτήρα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση αλλά από τη νίκη. Δείχνουμε ότι έχουμε βαριά πόδια, δεν έχουμε τα τρεξίματα που πρέπει να έχουμε, ίσως αυτό να συμβαίνει λόγω των δυνατών προπονήσεων που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες».
Για το τι δεν του άρεσε στον αγώνα δήλωσε:
«Πρέπει να δούμε αναλυτικά το ματς για να πούμε τι έφταιξε, ωστόσο θεωρώ πως πρέπει να επικεντρωθούμε στο αμυντικό κομμάτι».
Αναφορικά με την απόδοση της ομάδας στο δεύτερο μέρος ανέφερε:
«Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο, παίξαμε καλύτερα αλλά όχι όσο ήθελα. Είναι κάτι που θα το δούμε τις επόμενες ημέρες για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».
Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν σκέψεις για να αγωνιστεί η ομάδα με 4-3-3 ή 4-2-3-1 τόνισε:
«Σίγουρα δεν ήρθα για να προσαρμόσω την ομάδα πάνω μου, αλλά εγώ θα προσαρμοστώ στην ομάδα. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη. Φυσικά ναι υπάρχει η δυνατότητα να παίξουμε με τον σχηματισμό που είχε μάθει η ομάδα να παίζει».
Για την συνύπαρξη των Μακ και Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης σημείωσε:
«Ήταν επικίνδυνοι και οι 2 έχουν παίξει μαζί μόλις σε 2-3 προπονήσεις και ο ένας δεν ξέρει τις κινήσεις του άλλου. Από εκεί και πέρα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Μακ και στα άκρα της επίθεσης».
Για τον λόγο που δεν έχει αγωνιστεί ο Κωνσταντινίδης είπε:
«Τον γνωρίζω τον Κωνσταντινίδη έχω δει κάποια video του. Ο Δεληγιαννίδης δουλεύει πολύ καλά αυτές τις μέρες έχει ένα αβαντάζ λόγω αυτού. Επίσης είναι νεαρός και διεθνής. Έχουμε 25-26 παίκτες δεν γίνεται να παίξουν όλοι στα φιλικά».
Όσον αφορά τον μέσο που ψάχνει ο ΠΑΟΚ και την έλευση του Ροντρίγκο Ρέι απάντησε:
«Έχουμε παίκτες για να παίξουμε με τρεις στο κέντρο, αν θέλουμε να παίξουμε με δύο μέσους τότε πρέπει να έχουμε παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τον Ρέι είμαι ευχαριστημένος που ήρθε στην ομάδα μας. Είναι ηγέτης έχει και χαρακτήρα».

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης (Μελίσσας 62'), Δεληγιαννίδης (Μάτος 62'), Μαλεζάς (Κρέσπο 62'), Βαρέλα (Πούγγουρας 62'), Λέοβατς (Λεβέκ 46'), Σάκχοφ (Κάνιας 62'), Κάτσε, Ενρίκε (Κάμπος 46') Μπίσεσβαρ (Πέλκας 46'), Κουλούρης (Μακ 46'), Αθανασιάδης (Πρίγιοβιτς 46')

Φένλο: Ούνερστολ, Ρούτεν, Πρόμες, Γιάνσεν, Σαρπέι, Ποστ, Φαν Κρούι, Σέουντγιενς, Ρόζελερ, Τισουντάλι, Μπεζάτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...