24/7/15

oxyroN2.575

















2ος προκριματικος γύρος του Europa League

ΠΑΟΚ - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ - 6-0 

Μπροστά σε 15.000 και πλέον οπαδούς μας, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League, o ΠΑΟΚ διέλυσε στην Τούμπα την Λοκομοτίβα με 6-0 στη ρεβάνς του 2-1 του Ζάγκρεμπ και συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι...
H Σπάρτακ Τρνάβα από την Σλοβακία, θα είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League...
Ο Πάμπλο Γκαρσία, βρέθηκε στη θύρα 4, από όπου παρακολούθησε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ...

Δείτε το video ΕΔΩ

Ιγκόρ Τούντορ
«Το σημαντικό που άλλαξε ήταν η φυσική κατάταση επίσης κάποιοι καινούριοι παίκτες που μπήκαν στην ομάδα. Για μένα είναι σημαντικό ότι συνήθισαν σε αυτέςτ τις θερμοκρασίες. Οταν πήγαμε στην Κροατία απευθείας από την Ολλανδία από τους 20 βαθμούς, εδώ κάναμε επτά μέρες προπονήσεων και οι παίκτες προσαρμόστηκαν. Το πιο σημαντικό πάντως η φυσική κατάσταση».
Για την παρουσία του Λούκας: «Είμαι ευτυχισμένος γι' αυτόν, είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε εδώ. Έκανε και πολύ καλά πράγματα στην άμυνα, που για μένα είναι σημαντικό. Μετά από το σημερινό παιχνίδι δεν θιέλω να σταθώ ατόμικα. Συγχαρήτηρια σε όλη την ομάδα αλλά και για την αμυντική συμπεριφορά της. Θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά είναι σημαντικό να μην δεχόμαστε ευκαιρίες από τους αντιπάλους».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Στόχος μας είναι με τις νίκες και τα καλά παιχνίδια να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Είμαστε χαρούμενοι επειδή όλοι γνωρίζουν ότι αγαπούν την ομάδα και μας το έδειξαν σήμερα. Έδειξαν πόσο σημαντικοί είναι για μας».
Για τον Κουλούρη: «Μου αρέσουν οι νεαροί παίκτες. Δεν φοβάμαι να τους βάλω να παίξουν. Ο Χαρίσης θα έπαιζε σήμερα βασικός αν δεν τραυματιζόταν. Να αναπτύσσονται, να βελτιώνονται, αλλά δεν είναι εύκολο υπάρχει πίεση. Οι νέοι παίκτες φέρνουν ενέργεια, όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τον τρόπο που θα τους χρησιμοποιούσουμε να μην τους βάλουμε όλους μαζί στην ομάδα».
Για την επόμενη μέρα της ομάδας: «Είναι η ίδια κατάσταση όπως πριν από επτά ημέρες. Θα δουλέψουμε σκληρά, αυτό είναι το δεδομένο. Είμαι ένας προπονητής, που μου αρέσει να δουλεύω σκληρά όχι μόνο στην προετοιμασία. Ίσως χαμηλώνουν λίγο οι ρυθμοί μετά από αγώνες, αλλά γενικά όλη τη χρονιά θα δουλεύουμε σκληρά».
Για τον τρόπο που παίζει η ομάδα: «Υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης, αρκεί να δουλεόυμε κάθε μέρα. Είναι ένας συνδυασμός κατοχής της μπάλας, αλλά και κάθετου παιχνιδιού στο χώρο. Οι ποδοσφαιριστές προσαρμόστηκαν εύκολα, γιατί είναι έξυπνοι. Νομίζω ότι τους αρέσει να παίζουν με αυτό τον τρόπο».
Για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του Λούκας: «Για τον Λούκας δεν το είδα. Ίσως επειδή η ιστορία με το πρόστιμο ήρθε για τις επικαλαμίδες. Είναι συμπαθητικό. Η συμπεριφορά του στο παιχνίδι ήταν καλή. Κι αυτό το βλέπεις όταν αμύνεται».
Για τους τραυματισμούς και για ενδεχόμενες μεταγραφές: «Δεν μου αρέσει να κλαίγομαι είναι και κατάσταση που αποδεχόμαστε. Είναι ιδιαίτερη κατάσταση στην οποία πρέπει να προσαρμοστούμε».
Για  Περέιρα και Μάρτενς: «Θα μάθετε για τους παίκτες που θα μας αφήσουν σύντομα. Κάποια νέα τις επόμενες λίγες ημέρες. όπως επίσης τις επόμενες ημέρες θα συμβεί κάτι και με παίκτες που θα έρθουν. Κάποιοι παίκτες εδώ δεν...» (σταμάτησε την απάντηση ζητώντας συγνώμη)
Για τους ποδοσφαιριστές που θέλει να έρθουν: «Η βασική μου ιδέα για τους παίκτες που θέλω να φέρω την έχω πει και στον αθλητικό διευθυντή και στον κ. Σαββίδη. Παίκτες με τη σωστή νοοτροπία. Παίκτες που θα θυσιαστούν για την ομάδα, όχι μόνο τον εαυτό τους. Παίκτες που θέλουν κερδίζουν και στην προπόνηση. Παίκτες επαγγελματίες. Μπορεί να πάμε σε παίκτες με χαμηλότερη ποιότητα, αλλά θα έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Θα φέρουμε παίκτες που θα σεβαστούν το σύλλογο και θα δώσουν τα πάντα για την ομάδα».

Ρόμπερτ Μακ
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση, το αξίζαμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα, βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα για να μπούμε στους ομίλους. Έπρεπε να κερδίσουμε, δεν ήταν εύκολο αλλά πετύχαμε τρία γρήγορα γκολ και τελειώσαμε νωρίς τη δουλειά.
Χτίζουμε κάτι νέο, έχουμε νέο προπονητή και πρέπει να τον ακούμε, πρέπει να παίζουμε σε κάθε ματς όπως και σήμερα όχι όπως παίξαμε στο Ζάγκρεμπ. Ελπίζω πως σε κάθε προπόνηση θα είμαστε καλύτεροι και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο.
Δεν μπορούμε να μιλάμε για προβλήματα, όλοι μιλούσαν πέρυσι για πρωτάθλημα και τερματίσαμε πέμπτοι, στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε δυνατά και δεν θέλω να μιλάω πολύ για το τι θέλουμε να πετύχουμε».

Ρόμπιν Όλσεν
Για το παιχνίδι ανέφερε: "Όλα ήταν διαφορετικά σήμερα. Στο πρώτο παιχνίδι δεν αμυνθήκαμε όπως θα έπρεπε και το πληρώσαμε. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα και αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα. Ήμασταν καλύτεροι και επιθετικά και αυτό φαίνεται από τα έξι γκολ που σημειώσαμε. Όλα ήταν τελείως διαφορετικά απόψε σε σχέση με το πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ".
Για την πρώτη του εμφάνιση στηνΤούμπα σχολίασε: "Πραγματικά ήταν εκπληκτική εμπειρία και είμαι χαρούμενος για αυτό που έζησα".

Γκολ: 3΄ Λούκας, 7΄, 84΄ Μακ, 14΄ Πέλκας, 34΄ Κίτσιου, 59΄ Αντριάσεβιτς (αυτ.),
Κάρτες: 15΄ Κϊτσιου, 29΄ Τζιόλης, 73΄ Λουκας-40΄ Λέκο, 45΄ Μπεγκόνια
Διαιτητής: Κάρλος Ζίστρα (Πορτογάλος)

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Κίτσιου, Κάτσε, Πέλκας, Τζιόλης (46' Μαντούρο), Μακ, Κουλούρης, Λούκας (81' Μυστακίδης).

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ: Ζελένικα, Μπάρτολεκ, Μρσέλα, Πρένγκα (24' Μίσιτς), Σόβτσιτς, Μπεγκόνια, Μπρούκιτς, Αντριάσεβιτς, Λέκο (46' Ντολεζάλ), Μάριτς (56' Καπάν), Κόλαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...