12/7/15

oxyroN2.568












3ο και τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους 

ΠΑΟΚ - Ντνίπρο - 4-1 

Στο 3ο και τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ο ΠΑΟΚ, κέρδισε με 4-1 την ουκρανική Ντνίπρο, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση ...
Ο Δικέφαλος ήταν εξαιρετικός στο φιλικό, είχε πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι του και όλες οι γραμμές του λειτούργησαν πολύ καλά.

 Ιγκορ Τούντορ
"Στα φιλικά παιχνίδια δεν μετράει το σκορ, αλλά πάντα είναι καλύτερο να κερδίζεις από το να χάνεις. Συνήθως το πρώτο επίσημο παιχνίδι έρχεται μετά από ένα μήνα. Πρέπει να προσαρμοστούμε.
Είδα και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Ο κόσμος σήμερα είδε κάποια από τα στοιχεία που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα.
Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει να δείχνουν ότι αντιλαμβάνονται το στιλ παιχνιδιού που θέλω να παίξουμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γι' αυτό"

Ντνίπρο: Λαστούβκα, Μάτος, Τσεμπεριάνκο, Ντάγκλας, Γκουέι, Κανκάβα, Ροτάν, Μπρούνο Γκάμα, Σελέζνιοφ, Κάλινιτς, Ματέους.

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Κίτσιου (60' Σκόνδρας), Κάτσε (66' Μάρτενς), Πέλκας, Τζιόλης (46' Χαρίσης), Μακ (60' Κοροβέσης), Λούκας (60' Σαλπιγγίδης), Περέιρα (66' Μυστακίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...