12/7/15

oxyroN2.569













Τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος

ΠΑΟΚ - Βουλιαγμένη - 4-8

Η ομάδα νέων του ΠΑΟΚ ηττήθηκε στον Άλιμο από τη Βουλιαγμένη με 8-4 και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο, επιβεβαιώνοντας με το ασημένιο μετάλλιο τα ανοδικά βήματα του συλλόγου σε επίπεδο υποδομών.Το σημαντικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει παγιωθεί ως δύναμη στις μικρές ηλικίες στο πόλο και με συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες για το άθλημα στη Βόρειο Ελλάδα.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-2, 6-4, 8-4

Γιάννης Ελευθεριάδης
"Το μόνο που μας λείπει είναι το χρυσό μετάλλιο. Ωστόσο με πολλή δουλειά έχουμε καταφέρει να ανεβάσουμε τον ΠΑΟΚ πολύ ψηλά, με παραγωγή ταλέντων για το ελληνικό πόλο. Πολλά από αυτά τα παιδιά θα τα δείτε και στην ανδρική ομάδα"

ΠΑΟΚ: Φοροτζίδης, Προσινικλής, Τσακαλίδης, Κατζαλής, Νικολαϊδης 2, Νάνος, Τσολακούδης, Μουρατίδης 1 , Δημητριάδης 1, Μαζοκοπάκης, Σιόλκας, Αντιβαλίδης, Σιορδίλης.













Ομάδα πόλο Νέων Ανδρών του ΠΑΟΚ 

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος θα διεκδικήσει το απόγευμα (19:30) η ομάδα πόλο των νέων ανδρών του ΠΑΟΚ.

Ξέφρενη πορεία πραγματοποιεί η ομάδα πόλο Νέων Ανδρών του ΠΑΟΚ, που κέρδισε 14-10 τον Πανιώνιο στον ημιτελικό της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος και το απόγευμα στις 19.30 στον Αλιμο θα κοντραριστεί με την Βουλιαγμένη για το τρόπαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...