16/7/15

oxyroN2.573













Δεύτερος προκριματικος γύρος του  Europa League

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ - 2-1

Ένας πολύ κακός  ΠΑΟΚ έχασε από το κροατικό χωριό στο Ζάγκρεμπ από την Λοκομοτίβα με 2-1. Το γκολ που δίνει ελπίδες πρόκρισης, το πέτυχε ο Μακ στο 92!!! Πολύ κακή εμφάνιση βασικών παικτών μετά το 30', δικαιολογημένα αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο! Οι 400 φίλοι του Δικεφάλου από το 80ο λεπτό της αναμέτρησης άρχιζαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των παικτών.

Ιγκόρ Τούντορ:
"Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι έχουμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε και ένα ακόμη 90λεπτο στα πόδια μας. Στη ρεβάνς θα ήμαστε καλύτερα στην τακτική, αλλά και σήμερα ήμασταν καλά από άποψη τακτικής. Το μεγάλο πρόβλημά μας είναι η φυσική κατάσταση. Η Λοκομοτίβα είναι μια καλή ομάδα και όταν εσύ δεν είσαι σε καλή κατάσταση θα έχεις πρόβλημα".
Για τις χαμένες ευκαιρίες σχολίασε: "Σήμερα δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν βέβαια και άτυχοι. Αυτό είναι το ρόστερ μας... Δεν είναι φυσιολογικό να παίζουν επίσημα ματς παίκτες με μόλις δέκα ημέρες προπονήσεις. Έπαιξαν και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές. Θα μπορούσα να ξεκινήσω με Μυστακίδη και Χαρίση, αλλά ήθελα να έχω περισσότερη ποιότητα και εμπειρία".
Όσο για τους Λούκας και Περέιρα σημείωσε: "Είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν αλλάζει την φιλοσοφία μου για αυτούς  τους δύο παίκτες".
Σε ερώτηση αν μετάνιωσε για κάποιες από τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα, απάντησε: "Πάντοτε μετά από ένα παιχνίδι σκέφτεσαι ότι μπορούσες να κάνεις κάτι διαφορετικό. Αυτό που μετράει για μένα είναι ότι σε επτά ημέρες θα έχουμε καλύτερη φυσική κατάσταση και καλύτερη εικόνα".
Για το δεύτερο ματς σχολίασε: "Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από την Λοκομοτίβα που έφτασε στο μάξιμουμ της απόδοσής της σήμερα, ενώ εμείς δεν φτάσαμε ούτε καν κοντά. Είναι ανοικτή η πρόκριση".
Για το αν κρατάει κάτι από το παιχνίδι: "Είδα κάποια ενδιαφέροντα πράγματα. Θα περίμενα λίγο πιο φρέσκια την ομάδα μου. Ισως να έπαιξε ρόλο και η θερμοκρασία. Στην Ολλανδία ήμασταν με 15-20 βαθμούς κι εδώ είχε πολύ ζέστη. Δεν είναι αυτό δικαιολογία. Συνεχίζουμε και πάμε για την πρόκριση".
Τέλος ρωτήθηκε το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι: "Δεν μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα για συγκεκριμένους παίκτες. Είναι λογικό με τον Κάτσε και τον Τζιόλη να μην είναι σε επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, να έχουμε θέμα. Θα μπορούσα να ξεκινήσω με τους Χαρίση και Μαντούρο που έβγαλαν όλη την προετοιμασία, αλλά επέλεξα τους άλλους (Κάτσε - Τζιόλη) γιατί ήθελα την ποιότητα και την εμπειρία τους".

Δημήτρης Πέλκας:
"Η ομάδα δεν μπόρεσε σήμερα να βγάλει τα τρεξίματα τα οποία βγάζαμε στην προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια. Σε μία εβδομάδα στην Τούμπα θα το ανατρέψουμε. Η Λοκομοτίβα μας έκανε δύο ευκαιρίες και έβαλε δύο γκολ. Χάσαμε ευκαιρίες, όλοι μας λέγαμε στο ημίχρονο ότι ήταν απίστευτη η διαφορά στη θερμοκρασία... Δεν είχαμε καθαρή σκέψη, ίσως και λόγω της κούρασης. Θα αλλάξουν όλα, το πιστεύω αυτό! Ο κόσμος θέλει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια κάτι που είναι απόλυτα λογικό και φυσιολογικό. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Δεν μας αρέσει αυτό που έγινε και θα κάνουμε τα πάντα για να το αλλάξουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Το περίμενα αλλιώς το παιχνίδι, περίμενα να κερδίσουμε".

Ρόμπιν Όλσεν
«Είναι αλήθεια πως ήταν δύσκολα τα πράγματα σήμερα, όχι τόσο για μένα που δεν έτρεξα πολύ, αλλά για τα παιδιά που ήταν μέσα ήταν δύσκολα. Και δεν είναι εύκολο να έρχεσαι από τις συνθήκες που υπήρχαν στην Ολλανδία και να παίζεις εδώ με αυτές τις συνθήκες και την ζέστη. Ίσως δεν καταφέραμε λόγω της ζέστης να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που θα θέλαμε και κυρίως τα τρεξίματα. Η κούραση είναι μία δικαιολογία και το είδατε στο δεύτερο ημίχρονο να μην μπορούμε να κάνουμε αυτό που θα θέλαμε, ενώ ο αντίπαλος έγινε επικίνδυνος με εμάς να προσπαθούμε να αλλάξουμε το σε βάρος μας 2-0».

ΓΚΟΛ: 1-0 Κόλαρ (30'), 2-0 Αντριάσεβιτς (45+1'), 2-1 Μακ (90+1')
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Μοζαρόφσκι (Ουκρανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αντριάσεβιτς (16'), Σόβτσιτς (50'), Τζαβέλλας (82')
ΚΟΚΚΙΝΗ:

Λοκομοτίβα: Ζελένικα, Μπάρτολετς, Μρσέλα, Πρένγκα, Σόβτσιτς (93' Κάπαν), Μπεγκόνια, Μπρούτσιτς, Αντριάσεβιτς, Λέκο, Μάριτς (73' Μίσιτς), Κόλαρ (65' Ντόλεζαν).

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Σκόνδρας (79' Ρατς), Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (61' Μαντούρο), Μακ, Κάτσε, Πέλκας, Σαλπιγγίδης (68' Μυστακίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...