3/6/14

oxyro N2.274


















 
Κ12.  Διεθνή τουρνουά «Lukoil Cup» στο Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας

Αποτελέσματα τουρνουά  «Lukoil Cup»

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας -  3-1
ΠΑΟΚ - Πάντεφ - 2-0

Ημιτελικός της διοργάνωσης

ΠΑΟΚ - Ντιναμό Τιφλίδας -2-0

Τελικός της διοργάνωσης

ΠΑΟΚ - Λοκομοτίβ Μόσχας - 4-3 στα πέναλτι

Η Κ12 επέστρεψε στη Βουλγαρία, αυτή τη φορά για τον προκριματικό όμιλο του Lukoil Childrens Champions Cup κι έπειτα από άλλη μια πρωτιά ετοιμάζεται για τα τελικά της διοργάνωσης στην Κωνσταντινούπολη.
Η ομάδα του Αγγελου Ζαζόπουλου και του Ηλία Γαλανόπουλου έπειτα από τις νίκες 3-1 επί της Μπεσίκτας, 2-0 επί της Ακαδημίας Πάντεφ και 2-0 επί της Ντιναμό Τιφλίδας προκρίθηκε στον τελικό του ομίλου «Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ».
Εκεί – κάρμα – συνάντησε πάλι ομάδα από τη Ρωσία. Την Λοκομοτίβ Μόσχας. Και επικράτησε στα πέναλτι, όπως και στο Lokoball. 
Η κανονική διάρκεια του 50λεπτου αγώνα τελείωσε δίχως τέρματα με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία και να απειλεί, κυρίως από στημένα.
Στα πέναλτι, ο Δικέφαλος επικράτησε με 4-3. Πρώτος σούταρε εύστοχα ο Θεοδωρίδης, ακολούθησε ο Καραμπέρης κι ο Μπαλωμένος απέκρουσε το δεύτερο πέναλτι των Ρώσων. Τρίτος σούταρε ο Σαπουντζής, ο οποίος νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά ευστόχησε, ο Τσοπούρογλου και τελευταίος ο Τζόλης. Το πέμπτο πέναλτι των Ρώσων έφυγε άουτ και ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την πρωτιά. 
Την απονομή στους παίκτες του Δικεφάλου έκανε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
Στα τελικά της διοργάνωσης Lukoil Childrens Champions Cup που θα διεξαχθεί στις 28 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη έχουν ήδη περάσει οι Τότεναμ, Γαλατάσαραϊ, Μάλμε και εκκρεμούν άλλες δύο θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...