1/6/14

oxyro N2.273























 
Playoffs Mικρός Τελικός για την  3η θέση 

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος - 84-80

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε άλλο ένα μεγάλο κατόρθωμα! Με τεράστιο πρωταγωνιστή τον Κώστα Χαραλαμπίδη που πέτυχε 25 πόντους, γύρισε το ματς στο τελευταίο λεπτό και κέρδισε τον Πανιώνιο με 84-80 κατακτώντας την τρίτη θέση.
Μεγάλη ομάδα αλλά μεγαλύτερη σε ψυχή. Συγκινητική η στιγμή όπου όλη η ομάδα πανηγύριζε με το φίλο της ομάδας με κινητικά προβλήματα  και ο πρόεδρος του έδωσε το δικό του μετάλλιο.

Σούλη Μαρκόπουλος
«Ο Πανιώνιος είναι μια σκληρή ομάδα. Αλλαξε τελείως το επιθετικό στυλ παιχνιδιού στα τελευταία δύο ματς και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα", εξήγησε ο κόουτς του ΠΑΟΚ, πριν προσθέσει ότι "ο Πανιώνιος και εμείς είχαμε ματς στην Ευρώπη. Η Ευρώπη φέρνει κούραση αλλά εμείς τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο, μακάρι να υπήρχαν παλιές χρονιές που ο κόσμος περίμενε έξω από το γήπεδο.

Για τη χρονιά: Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα, η χρονιά ήταν δύσκολη γιατί είχαμε νέους παίκτες αλλά τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και ήμασταν μια οικογένεια και ευχαριστώ γι« αυτό τον Χαραλαμπίδη. Ευχαριστώ όλους στην διοίκηση, όλο το σταφ και τους συνεργάτες μου. Αυτοί μου έλεγαν τι έπρεπε να κάνω. Ευχαριστώ τον γιο μου. Τον έπαιρνα τηλέφωνο 3 και 4 το βράδυ για να μιλήσουμε. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ να έχει μέλλον και να πετύχει όλους τους στόχους".

Για το αν έφτασε το ταβάνι του ο ΠΑΟΚ: "Παλεύουμε όλοι για την τρίτη θέση έτσι όπως είναι τα πράγματα. Για το μέλλον μου είναι νωρίς. Είναι επιτυχία το πώς δημιουργήθηκε αυτό το ρόστερ".

Για τη δική του συνέχεια: "Θα δείξει ο χρόνος, πολλές φορές στο γήπεδο αν σε στεναχωρεί κάτι λες "γιατί δεν πάω στο σπίτι μου;». Αλλά μετά έρχεται ένα άλλο παιχνίδι που πάει καλά και λες "αξίζει να είσαι εδώ". Εχω ζήσει πολλά στον ΠΑΟΚ πέντε χρόνια και θα ήθελα να ήμουν στον ΠΑΟΚ που είχε παλαιότερα πολύ μεγάλους στόχους".

Για την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του: "Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί έχουμε καλή σχέση".

Για την σεζόν: "Βγάλαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα θέλαμε μια ενίσχυση στη ρακέτα. Στόχος μας ήταν να βγούμε στην τετράδα. Το πετύχαμε και είπα στους παίκτες μου μετά τα ματς με την Κηφισιά πως δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Τους ευχαριστώ πολύ".Ο Σούλης Μαρκόπουλος παρουσίασε καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν μία εξαιρετική ομάδα και σίγουρα είναι το πρόσωπο της σεζόν.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη μεγάλη σημερινή νίκη που εξασφάλισε την 3η θέση, ενώ έκανε και έναν απολογισμό.

Κώστας Χαραλαμπίδης
«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γι’ αυτή την καταπληκτική χρονιά που κάναμε. Φθάσαμε όσο ψηλότερα μπορούσαμε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι’ αυτό. Μπράβο και στο τεχνικό τημ μια και όλοι μαζί ήμασταν ομάδα με κεφαλαία γράμματα».
Για περασμένη δήλωσή του που αφορούσε την τρίτη θέση, ο Χαραλαμπίδης τόνισε: «Ναι επιμένω ότι με αυτή την επιτυχία είναι σα να πήραμε το πρωτάθλημα των 12 ομάδων. Φθάσαμε στο ταβάνι μας. Αυτό ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε…».
Για την συνέχεια της δικής του καριέρας, ο 38χρονος άσος τόνισε: «Τώρα απολαμβάνουμε τη νίκη μας και μετά θα δούμε…». 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:  20-27,43-41, 62-60, 84-80

ΠΑΟΚ :
Πέιν 15(1), Κούπερ 8(1), Χαραλαμπίδης 25(2) , Τσόχλας5 , Τσαϊρέλης7 , Δέδας 8(2), Μαργαρίτης 10 , Καλλές 1, Μπόγρης, Κασελάκης 5(1) .
 
Πανιώνιος: Μακ Κόλουμ 13 , Ντούβνιακ 18(1) , Κάρτερ 12(2),  Μίλμπουρν 7 , Αθανασούλας 2 , Μπατής 2, Λάνγκφορντ 16(1) , Σίμτσακ 10 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου