27/4/14

oxyro N2.239

















 
Tελικός  Κυπέλλου Ελλάδας 

Παναθηναϊκος - ΠΑΟΚ - 4-1

ΤΡΑΓΙΚOΣ ........

ΜΟΝΟ Ο ΜΕΛΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ  ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ......

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Παναθηναϊκό με το βαρύ 4-1 σκορπώντας απογοήτευση στον λαό μας.

Ιβάν Σαββίδη
"Θα πρέπει να μας γίνει μάθημα και να επενδύσουμε σε αυτή την ήττα"

Γεωργιάδης
«Είναι σίγουρα μία δύσκολη βραδιά για την ομάδα μας. Για όλους μας, για όλη την οικογένεια. Από αύριο θα δούμε τι θα κάνουμε. Είδα πολύ άγχος, κυρίως από κάποιους έμπειρους παίκτες, ενώ οι νεότεροι είχαν όρεξη και διάθεση. Δίκαια νίκησε ο Παναθηναϊκός και του δίνω συγχαρητήρια. Οι παίκτες κι όταν είσαι έτσι και η τύχη είναι μαζί σου. Μετά το 20-25 ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε 2-3 σημαντικές ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ίσως μας έκανε κακό ο ημιτελικός. Χάσαμε πολύ ενέργεια, ήταν λίγος ο χρόνος από εκείνο το ματς. Χάσαμε μερικούς παίκτες. Και μένα μου κάνει εντύπωση, αλλά ίσως το βάρος ήταν μεγάλο για ορισμένους παίκτες και δεν το άντεξαν. Οι στημένες φάσεις και στην άμυνα και στην επίθεση είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης και  θέλησης, δεν είναι θέμα ύψους. Η άμυνά μας πήγε πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια. Ο Μπεργκ έχει και την ικανότητα και την τύχη, είναι πολύ καλός παίκτης και πέτυχε τρία γκολ. Ο Παναθηναϊκός λειτούργησε καλά ως ομάδα, ενώ εμείς δεν ανταποκριθήκαμε καλά στο παιχνίδι, είναι λογικό είναι όταν χάνεις με ένα τέτοιο σκορ είναι λογική η αντίδραση του κόσμου», ενώ αναφερόμενος στην κατάσταση του Παναθηναϊκού, συμφωνώ ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μεγάλη πρόοδο, υπάρχει υγεία, ο κόσμος τους στήριξε και στα άσχημα αποτελέσματα και αυτή η κατάσταση τους βγήκε. Σε εμάς υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις, δεν έχουμε την ηρεμία. Ακόμη και σήμερα σε εμάς φάνηκε να υπάρχει η πίεση ενός ο Παναθηναϊκός ήταν απελευθερωμένος».

Γιώτης Σταματόπουλος
"Μετά από ένα τέτοιο σκορ δεν μπορείς να πει και πολλά πράγματα. Είχαμε απουσίες, αλλά αυτό είναι κάτι που το είχαμε επισημάνει από πριν. Ήταν καθοριστικό σημείο του αγώνα από το 30ό μέχρι το 45ο λεπτό, όταν είχαμε τρεις ευκαιρίες, με κορυφαία αυτήν του Σαλπιγγίδη που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Εκεί θα μπορούσε να είναι διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα. Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα και ήρθε ως εδώ, αλλά και να ζητήσουμε συγγνώμη για αυτό το μεγάλο σκορ και την ήττα μας".

Δημήτρης Σαλπιγγίδης
"Δεν πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για την πορεία μας. Φτάσαμε μέχρι εδώ όμως σε αυτό το κρίσιμο ματς που έπρεπε να παίξουμε δυνατά δεν το κάναμε. Σε έναν τελικό πρέπει να καταθέσεις σώμα και ψυχή και σήμερα δεν το κάναμε. Σήμερα δίκαια μας κέρδισε ο Παναθηναϊκός, όλα παίζουν το δικό τους ρόλο σε ένα τελικό. Δεχθήκαμε νωρίς το γκολ, όμως αν ισοφαρίζαμε με τη δική μου ευκαιρία και 2-3 άλλες θα είχαμε μεγαλύτερη τύχη. Σαν γενική εικόνα δεν ανταποκριθήκαμε στο ματς.
Εξήγηση δεν υπάρχει. Αν δεν είσαι καλός δεν μπορείς να πεις πως οφείλεται σε έναν λόγο. Και οι δυο σκεφτόμασταν το Κύπελλο, οπότε δεν υπάρχει η δικαιολογία του άγχους".

Για τα πλέι οφ και το πως θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ: "Και στο ματς πρωταθλήματος δεν παίξαμε καλά με τον Παναθηναϊκό. Τα ματς όμως είναι έξι στα πλέι οφ. Θα κοιτάξουμε να είμαστε καλοί και να πάρουμε τη δεύτερη θέση".

ΠΑΟΚ: Γλύκος Λούκας (54 Λίνο), Λάζαρ (54 Βούκιτς), Κάτσε, Σκόνδρας (77 Κουλούρης), Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Σαλπιγγίδης, Στοχ, Γιακουμής, Βούκιτς, Λίνο, Κουλούρης, Χουσέν, Σπυρόπουλος, Νίνης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Μπεργκ, Ζέκα, Καρέλης (71 Ατζαγκούν), Αμπέιντ (75 Λαγός), Νάνο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Καπίνο, Χουχούμης, Κλωναρίδης, Λαγός, Ατζαγκούν, Δώνης, Πέτριτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...