3/4/14

oxyro N2.223
















 


















 

Ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας...

Ολυμπιακός Καλογερόπουλος - ΠΑΟΚ - 2-1 

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε οι στρατιώτες του Σαρρή!

Ο Ολυμπιακός Καλογερόπουλος  κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου σε αγώνα όπου ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες και το υπόλοιπο παιχνίδι έγινε ακόμη πιο  δύσκολο. Μετά το γκολ ο διαιτητής δεν απέβαλε τον Βαλντέζ και τον Φουστέρ που έσπρωξαν τον Αθανασιάδη, ενώ αποβλήθηκε μετά ο Στοχ που έσπρωξε τον Φουστέρ. Η υπόθεση πρόκριση θα παιχθεί πλέον στην Τούμπα.

Ο συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη Γιώτης Σταματόπουλος
«Δεν μπήκαμε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι. Δεχθήκαμε δύο γκολ, αλλά μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι με ένα πολύ όμορφο γκολ που προήλθε από έναν πολύ όμορφο συνδυασμό. Πιστεύω ότι άδικα έπρεπε να παίξουμε με 10. Στο μεγαλύτερο διάστημα που παίξαμε με 10 παίκτες τα πήγαμε καλά. Όταν παίζεις ένα τόσο σημαντικό ματς πρέπει να κλείσεις τους διαδρόμους καλά. Στο επόμενο παιχνίδι είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε την πρόκριση στην Τούμπα».

Γιώργος Γεωργιάδης 
"Πρέπει να πω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα που έφτασε στο σημείο να πλησιάσει στον αποκλεισμό της Μάντσεστερ, οπότε σεβασμός στον Ολυμπιακό.
Το ξεκίνημά μας δεν ήταν καλό και ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο όμορφα γκολ τα οποία προήλθαν από δικά μας λάθη. Αρχίσαμε να πατάμε καλύτερα από το 25' και μετά. Στην πρώτη μας ουσιαστική ευκαιρία κάναμε το γκολ. Μετά δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να παίξουμε ποδόσφαιρο με 10 εναντίον 10 ή 11 εναντίον 11. Παίξαμε με παίκτη λιγότερο και στο πρώτο και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορέσαμε να βρούμε τον ρυθμό που θα θέλαμε. Δεν μας εκφράζει η ήττα, δεν είναι καλό αποτέλεσμα για μας. Θέλουμε να περάσουμε στον τελικό και θα το προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι".
Για το αν δίνει ποσοστά πρόκρισης στις δύο ομάδες: "Πριν το παιχνίδι ήθελα να κάνω μία δήλωση, μου είπαν από την ομάδα να μην το κάνω και δείξω μεμψιμοιρία, αλλά θα το πω τώρα... Μία νίκη είναι πάντα μία νίκη, οπότε ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα. Ελπίζω στο δεύτερο παιχνίδι και οι δύο ομάδες να τελειώσουν τον αγώνα με 11 παίκτες, να μη δοθεί πέναλτι σε καμία ομάδα και να κερδίσει ο καλύτερος. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε άμυνα. Τα παιδιά έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ αυτή η εικόνα, να παίζει στο μισό γήπεδο. Για αυτό θα ήθελα να δω ένα παιχνίδι με 11 παίκτες και τις δύο ομάδες. Γιατί και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κάνουν ευκαιρίες και εμείς είχαμε αρχίσει να βρίσκουμε ρυθμό. Γενικά κρατήσαμε την ψυχραιμία μας μέχρι το τέλος ακόμη και χωρίς το αριθμητικό μειονέκτημα".
Για την αποβολή του Στοχ: "Όταν κάνει ένα λάθος ένας παίκτης μας, πρέπει να τιμωρείται, αλλά το ίδιο πρέπει να γίνεται και με την αντίπαλη ομάδα".
Για το κακό ξεκίνημα: "Μπήκαμε φοβισμένα και το πληρώσαμε. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε από το ξεκίνημα του αγώνα. Ξέραμε ότι θα πιέσει ο Ολυμπιακός παίζοντας στην έδρα του, έκαναν ατομικά λάθη οι παίκτες μας και πέτυχε τα τέρματα. Τα παιδιά το ήξεραν, τους είχαμε ενημερώσει κι εμεις. Ένταξει, παίζει και η αντίπαλη ομάδα που είναι πολύ καλή σε αυτό".
Για την κίνηση του Αθανασιάδη να πάρει την μπάλα μετά το γκολ που πέτυχε: "Συμφωνώ ότι οι παίκτες πρέπει να προσέχουν την συμπεριφορά τους, αλλά ο Αθανασιάδης δεν έκανε τίποτα. Πήρε την μπάλα και πήγε στο κέντρο, δεν ξέρω γιατί το έκανε, αλλά δεν ήταν κάτι παράνομο και δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να τιμωρηθεί για αυτό".
Για την ένταση στη συνέχεια: "Από το να μην κάνουμε τίποτα, να είμαστε νωχελικοί, να χάνουμε 4-0 και να νιώθουμε ντροπή, αν είναι να γίνει έτσι, λέω αν, καλύτερα να κάνουμε αυτό".

Στέφανος Αθανασιάδης
«Όχι δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ήρθαμε για τη νίκη και να πάρουμε την πρόκριση. Στα πρώτα λεπτά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και μείναμε πίσω στο σκορ.
Μετά μείναμε με δέκα παίκτες. Τα δώσαμε όλα. Για αυτό κρατήσαμε το 2-1. Σίγουρα έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Όταν έρθει αυτή η στιγμή θα είμαστε συγκεντρωμένοι για την πρόκριση».
Για τη φάση της έντασης, είπε: «Δέχτηκα σπρώξιμο. Δεν ξέρω από ποιον. Μετά είδα πως ο Στοκ πήρε κόκκινη. Δεν κατάλαβα τι έγινε, γιατί ήμουν κάτω. Πήρα την μπάλα για να τη γυρίσω στη σέντρα και να παίξουμε γρήγορα. Τίποτα άλλο».
Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση: «Στην αρχή όταν ξεκίνησε το παιχνίδι δεν πρέπει να κάνεις λάθος. Εμείς κάναμε αβίαστα λάθη και μείναμε πίσω στο σκορ. Μετά με την πρώτη ευκαιρία μπήκαμε στο παιχνίδι. Μετά την κόκκινη, αναγκαστικά έπρεπε να αμυνθούμε. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πιστεύαμε σε κάποια ευκαιρία μέσω αντεπίθεσης, αλλά δεν είχαμε δυνάμεις.
Για τον επαναληπτικό: «Σε καμία περίπτωση το σκορ δεν εξασφαλίζει την πρόκριση. Αλλά όταν παίζαμε για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο, μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα. Περνάει από το μυαλό μας η ρεβάνς, αλλά κοιτάμε πρώτα το πρωτάθλημα»
Γιάννης Σκόνδρας 
«Κάναμε αρκετά λάθη στην αρχή και τα πληρώσαμε. Σταθήκαμε καλά με δέκα παίκτες και πήραμε ένα σκορ που μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Στόχος μας ήταν να βάλουμε ένα γκολ και να κερδίσουμε.
Στο δεύτερο παιχνίδι πρέπει να παίξουμε καλύτερα και πιστεύω ότι αν μπούμε παθιασμένοι θα κερδίσουμε. Όλη η ομάδα δεν μπήκε καλά, αλλά κράτησε το 2-1 με παίκτη λιγότερο. Σίγουρα, υπάρχει πικρία για την αποβολή του Στοχ- τη φάση δεν την είδα-, αλλά δε θα μείνουμε σε αυτό, θα τα δώσουμε όλα στο δεύτερο ματς της Τούμπας».

Ολυμπιακός Καλογερόπουλος: Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Σαλίνο, Εντινγκά (46' Σάμαρης), Μανιάτης (68' Πέρες), Πουστέρ (80' Σαβιόλα), Κάμπελ, Ντομίνγκες, Βαλντέζ. 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ. Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Λίνο (68' Σαλπιγγίδης), Κάτσε, Νάτχο (76' Κατσουράνης), Στοχ, Βούκιτς (44' Λούκας), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου