7/4/14

oxyro N2.225




 
 





 


 

 
 


























 
Superleague  Αγωνιστική: 33η 

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος - 2-0

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 13.000 φίλου του κέρδισε στην Τούμπα τον Ατρόμητο Αθηνών με 2-0, στα πλαίσια της 33ης αγωνιστικής της Super League και έφτασε τους 69 βαθμούς...Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είδαν την ομάδα να πετυχαίνει το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ της ιστορίας της με 16 νίκες και μόνο μία ισοπαλία, αυτήν με τον Απόλλωνα . ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ στο 5ο λεπτό με τον Σαλπιγγίδη, και στο 85 λεπτό με τον Νάτχο.

Η βαθμολογία σήμερα
1. ΠΑΟΚ 2
2. Παναθηναϊκός 2
3. Ατρόμητος 1
4. Αστέρας 0

Γιώργος Γεωργιάδης
«Πετύχαμε μία καθαρή νίκη. Ξεκίνήσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες για το 2-0, αλλά κάναμε πολλά λάθη με τη μπάλα στα πόδια. Γενικά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με τον Ατρόμητο, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα. Για 15-20 λεπτά χάσαμε κάποια μέτρα στο γήπεδο και παίξαμε άμυνα. Δεν είναι ευχάριστο να το βλέπεις αλλά συμβαίνει απέναντι σε καλές ομάδες. Σιγά σιγά, όμως, πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να μην τα ξανακάνουμε. Οι παίκτες νομίζω ότι το έχουν καταλάβει αυτό. Κάναμε μία καλή νίκη και συνεχίζουμε».

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: "Όλοι σκεφτόμασταν αυτό το παιχνίδι. Είμαστε επαγγελματίες, έχουμε ακόμη δέκα ημέρες για αυτό το ματς. Μεσολαβεί ακόμη ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και πρέπει να κάνουμε όλοι τη δουλειά μας".

Δημήτρης Σαλπιγγίδης
"Παίξαμε πολύ καλά δικαίως προηγηθήκαμε, είχαμε κάποια ξεσπάσματα και είμασταν καλύτεροι".

Για το αν ήθελαν να στείλουν κάποιο μήνυμα με την εμφάνισή τους:
"Δεν θέλαμε να στείλουμε κανένα μήνυμα, έχουμε μια δεδομένη δυναμική πρέπει να έχουμε σταθερότητα και αυτό ελπίζω να κάνουμε έρχονται κρίσιμα παιχνίδια και θα δούμε στην συνέχεια".

Για το ρεκόρ της Τούμπας:
"Σπάσαμε ένα ρεκόρ το ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε. Σίγουρα είναι το χαρακτηριστικό μας τα πιο σημαντικό είναι τα παιχνίδια που έρχονται".

Για το δικό του ρεκόρ:
"Είναι κάτι σημαντικό και με χαροποιεί πάρα πολύ. Ο Σκαρτάδος είναι ένας παίκτης που έχει την εκτίμηση μου, αλλά και όλου του κόσμου".

Για την ρεβάνς με Ολυμπιακό: 
"Δεν θα πρέπει να δυναμιτίσουμε την ατμόσφαιρα, υπάρχει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θέλουμε να πάμε στον τελικό και να πάρουμε τον τίτλο, λείπει από την ομάδα. Δηλώσεις που δεν κάνουν καλό δεν πρέπει να γίνονται, μακάρι να πάμε στον τελικό. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα το σκεφτούμε και θέλουμε να πάμε στον τελικό".

Για τον Νάτχο:
"Έχει ποιότητα, έχει καθαρή πάσα και έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα και μακάρι να συνεχίσει να το κάνει. Είναι σημαντικό ο καθένας να δίνει κάτι σημαντικό και να έρχονται νίκες".

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 53' Βούκιτς, 90' Σκόνδρας, 92' Λάζαρ, 93' Ινσαουράλδε, 93' Βίτορ / 14' Φωτάκης

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Σκόνδρας, Λίνο, Βίτορ, Ινσαρουάλδε, Κάτσε, Κατσουράνης (76' Κίτσιου), Νάτχο, Λούκας, Βούκιτς (65' Λάζαρ), Σαλπιγγίδης (86' Κουλούρης).

Ατρόμητος: Τσέναμο, Φυτανίδης, Μπρίτο (90' Κιβρακίδης), Νάστος, Παπαδόπουλος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος,. Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Φωτάκης (46' Μπάλλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00