16/7/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.942




 

Προπονητικό φιλικό 

ΠΑΟΚ - Αλ Ταβούν / Σαουδική Αραβία -  4-1

Προπονητικό φιλικό κόντρα στην Αλ Ταβούν από τη Σαουδική Αραβία έδωσε ο Δικέφαλος το Σάββατο (15.07) στο Τέχελεν, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει τα πρώτα 90λεπτα της σεζόν.

Η Αλ Ταβούν αιφνιδίασε και στο ξεκίνημα του αγώνα πήρε το προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλβάρο Μιντράν.

Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε γρήγορα κι έψαξε με υπομονή την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 33′, όταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρήκε με συρτή σέντρα τον Στέφανο Τζίμα κι αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος ήταν καταιγιστικός. Στο 57′ ο Μουργκ έκλεψε ψηλά και με υπέροχο σουτ έκανε το 2-1, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Βρακάς εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα κόντραρε σε κεφάλι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 72′ ο Βιεϊρίνια έκανε τη σέντρα, ο Λύρατζης πήρε την πρώτη κεφάλια και ο Βρακάς με πλασέ έκανε το 4-1, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς (60′ Ταλιχμανίδης), Τσαούσης (60′ Βιεϊρίνια), Νάσμπεργκ (60′ Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Μπάμπα (68′ Λύρατζης), Γιαξής, Βρακάς, Μουργκ, Ρικάρντο (60′ Κανίς), Α.Ζίβκοβιτς, Σ.Τζίμας (46′ Γκορντεζιάνι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...