16/7/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.942












 

Τελευταίο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας 

Βέστερλο  - ΠΑΟΚ - 3-2 

Στο τελευταίο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της Μπεϊτάρ, ο ΠΑΟΚ, έχασε με 3-2 από τη βελγική Βέστερλο ...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Ράφα Σοάρες, αμυντικά χαφ τους Σβαμπ, Τσιγγάρα, μπροστά τους τους Νάρεϊ, Κωνσταντέλια, Τζίμα Παναγιώτη και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στο ματς και μόλις στο 5' ο Νάρεϊ πέτυχε το 1-0 για τον Δικέφαλο. Η φάση ξεκίνησε από τον Κωνσταντέλια που βρήκε τον Ράφα Σοάρες και αυτός έβγαλε τη σέντρα που μετέτρεψε σε γκολ ο Νάρεϊ.

Στο 14ο λεπτό έγινε το 1-1 με μακρινό σουτ του Ματσούο και στο 15ο λεπτό το 2-1 με τον Γιόου. Μέσα σε 2 λεπτά οι Βέλγοι γύρισαν το ματς, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο την ολιγωρία μας!

Στο 17' ισοφάρισε σε 2-2 ο Μπράντον με προβολή, μετά από γύρισμα του Νάρεϊ. Στο 36o λεπτό η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι μας σε σουτ του Φίξελες, με τον Κοτάρσκι να βρίσκει την μπάλα, κάτι που δεν είδε ο διαιτητής...

Στο 39ο λεπτό, σωτήρια επέμβαση του Κοτάρσκι σε τετ α τετ του Ματσούο και στο επόμενο λεπτό, χαμένο τετ α τετ από τον Παναγιώτη Τζίμα! Στο ίδιο λεπτό το γυριστό του Σβαμπ, το απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ ο Γκίλεκενς.

Αυτή ήταν ουσιαστικά η τελευταία καλή στιγμή μας στο ματς, καθώς στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε τους Βέλγους, που επίσης εκτός από ένα σουτ στο 83ο λεπτό του Γιορντάνοφ που πέρασε άουτ, δεν είχαν άλλη αξιόλογη τελική.

Ελπίζουμε σε ένδεκα βράδια από σήμερα, η ομάδα να εμφανιστεί καλύτερη στο ματς με την Μπεϊτάρ, γιατί αυτή η εικόνα του 2ου ημιχρόνου, με πολλούς βασικούς στην ενδεκάδα, ήταν σκέτη απογοήτευση!

Βέστερλο: Γκίλεκενς, Φίξελες, Μπος, Μάντσεν, Γκουμουσκάγια, Γιόου, Ντάτσι, Ταγκίρ, Τζορντάνοφ, Νόισταντερ, Ματσούο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (63' Λύρατζης), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (75' Βιεϊρίνια), Τσιγγάρας, Σβαμπ, Νάρεϊ (63' Ρικάρντο), Τζίμας (63' Κανίς), Κωνσταντέλιας, Μπράντον (77' Γκορντεζιάνι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...