13/7/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.938

 






 

3ο φιλικό προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους

 ΠΑΟΚ - Γκενκ - 3-2 

Κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα, ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έδωσε αυξημένο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, πέτυχε τρία γκολ κι έφυγε από το Σβόλγκεν με τη νίκη με 3-2 επί της Γκενκ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Εκόνγκ και Κουλιεράκη στα στόπερ, Βιεϊρίνια και Ράφα Σοάρες στα άκρα, δίδυμο στα χαφ τους Τσιγγάρα και Σβαμπ , τον Μπράντονστην κορυφή και τριάδα πίσω του με τους Τάισον , Κωνσταντέλια και Α.Ζίβκοβιτς .

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 12′ βρέθηκε με δύο γκολ μπροστά στο σκορ. Αρχικά ο Τσιγγάρας με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό, ενώ στο 12′ ο Σβαμπ με προβολή μετά από κόρνερ του Α.Ζίβκοβιτς , σε μια άψογα εκτελεσμένη φάση.

Οι Βέλγοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, έβγαλαν κάποιες καλές φάσεις αλλά η άμυνα του Δικεφάλου αντέδρασε σωστά, με τον Κοτάρσκι να κάνει δύο σημαντικές επεμβάσεις. Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος.

Αν και με αλλαγές ο ΠΑΟΚ βγήκε ορεξάτος και στο δεύτερο μέρος και κατάφερε γρήγορα να βρει και τρίτο γκολ.

Ο Κωνσταντέλιας έκανε ένα... μαγικό και έβγαλε τετ α τετ τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ο οποίος με άψογο τελείωμα έκανε το 3-0.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άλλαξε όλους τους παίκτες, χρησιμοποίησε αρκετούς σε άλλες θέσεις, δοκιμάζοντας πρόσωπα και καταστάσεις, με τους Βέλγουςνα βρίσκουν δύο γκολ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ράφα Σοάρες , Κουλιεράκης , Εκόνγκ , Βιεϊρίνια , Σβαμπ , Τσιγγάρας , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Μπράντον .

ΠΑΟΚ (Β' ημίχρονο): Κοτάρσκι ( Ζίβκοβιτς 63'), Ράφα ( Π.Τζίμας 62'), Μιχαηλίδης , Νάσμπεργκ , Τσαούσης , Σβαμπ (Γιαξής 62'), Τσιγγάρας ( Βρακάς 62'), Α.Ζίβκοβιτς ( Μουργκ 62'), Κωνσταντέλιας ( Ρικάρντο 62'), Νάρεϊ , Γκορντεζιάνι (75′ Τζίμας ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...