28/10/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.667


Πόλο Γυναικών 4η αγωνιστική, Α1

ΠΑΟΚ - Εθνικός Πειραιώς -8-17

Για την 4η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου, τον Εθνικό Πειραιώς, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 8-17. 

Συνεχίστηκε το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας Πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ, η οποία αναμετρήθηκε με τις περσυνές Κυπελλούχες Ευρώπης. Οι παίκτριες του Παναγιώτη Βέργου μέσα από τόσο δυνατές και απαιτητικές αναμετρήσεις παίρνουν πολύτιμα μαθήματα και αντιμετωπίζουν αυτούς τους αγώνες σαν τεστ, τα οποία θα τους βοηθήσουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 3-8, ενώ το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 8-17.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, απέναντι στον ΓΣ Περιστερίου, εκτός έδρας, για την 5η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-5, 3-4, 2-5

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη-Συκά, Μπίκου 1, Πουστινίκοβα, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μελίνα 3, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ταυρίδου, Φραγκιά 3, Ντόνα –Τσιάκα, Στόγιου, Μαχίλη, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ.





 

Πόλο ανδρών 2ος Προκριματικός Όμιλος, LEN Euro Cup

Mladost - ΠΑΟΚ Domus Ergo -9-11

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, στην δική του «πρεμιέρα» στον 2ο Προκριματικό Όμιλο του LEN Euro Cup, επικρατώντας στο Ζάγκρεμπ της οικοδέσποινας Mladost με 9-11. 

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτη, Μιλάρντοβιτς, Κεχαλάρη, Τσολακούδη, Κόουπμαν, Καλαργυρό και Χαραλαμπόπουλο. 

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν νευρικό επιθετικά και για τις δύο ομάδες, μένοντας στο μηδέν σε μεγάλο διάστημα. Ο Δικέφαλος έβγαλε πάθος στην άμυνα του, μπλοκάροντας τους Κροάτες. Ο Καλαργυρός άνοιξε το σκορ από μακριά για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, 0-1, ωστόσο οι Κροάτες εκμεταλλεύτηκαν τον παραπάνω και με τον Γκλούχιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 1-1, τελικό σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η εικόνα του παιχνιδιού θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά λόγω της... ευαισθησίας των διαιτητών στα μαρκαρίσματα των παικτών του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος μέσα σε δύο λεπτά τιμωρήθηκε με τρεις αποβολές, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι Κροάτες, παίρνοντας κεφάλι με πέναλτι του Ράκοβατς, 2-1. Ο Χαραλαμπόπουλος ισοφάρισε στον παραπάνω, 2-2. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες ήταν χέρι-χέρι στο σκορ, εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα στις δικές τους επιθέσεις, 4-4. Με δύο γκολ του Γκλούχιτς οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα, 6-4, ο Μιλάρντοβιτς μείωσε, 6-5, με τον Ελέζ στον παραπάνω να.. γράφει το 7-5 για τους Κροάτες, σκορ τελικό για το πρώτο μέρος. 

Στην επανάληψη, μπορεί οι Κροάτες να ήταν εκείνοι που βρήκαν πρώτοι γκολ, χάρη σε πέναλτι του Γκλούχιτς, 8-5, ωστόσο η συνέχεια ήταν καθαρά «ασπρόμαυρη». Με τρομερή άμυνα και ώριμες αποφάσεις στην επίθεση, οι παίκτες του Χατζηθεοδώρου έδειξαν χαρακτήρα, παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο. Με γκολ του Κεχαλάρη στον παραπάνω ο Δικέφαλος μείωσε, 8-6, με τον Καλαργυρό έφερε την διαφορά στο γκολ, 8-7, ενώ το πέναλτι του Κεχαλάρη έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 8-8, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο. 

Το τελευταίο και καθοριστικό, τέταρτο οκτάλεπτο, ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Με άμυνα για σεμινάριο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Κροάτες, δείχνοντας πως θέλει τη νίκη για εκείνον. Με Μιλάρντοβιτς στον παραπάνω ο Δικέφαλος πήρε προβάδισμα, 8-9, ενώ με το πέναλτι του Κεχαλάρη το επέκτεινε, 8-10. Μπορεί ο Ελέζ να μείωσε στο γκολ, 9-10, ωστόσο ο Κεχαλάρης ήταν εκείνος που «υπέγραψε» τη νίκη, πετυχαίνοντας το 9-11, σκορ το οποίο ήταν και τελικό. 

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 6-4, 1-3, 1-3

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Λασκαρίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης 5, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π. 1, Κόουπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....