16/7/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.587





 

Πρόβα τζενεράλε πριν την αναμέτρηση με τη Λέφσκι

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικος - 4-0

Στην πρόβα τζενεράλε πριν την αναμέτρηση με τη Λέφσκι, ο Δικέφαλος επικράτησε του Παναιτωλικού με 4-0...

 Το τεχνικό επιτελείο είχε την ευκαιρία να κάνει κάποιες τελευταίες δοκιμές πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και να δώσει χρόνο σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές που το πρωί του Σαββάτου θα είναι και πάλι στο γήπεδο για προπόνηση.Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, είχε τρεξίματα κι ένταση, πήρε τον έλεγχο της μπάλας και κατάφερε να βρει τρία γκολ στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου.Οι Κούτσιας και Ντάντας στο 30′ πίεσαν ψηλά, η μπάλα έφτασε στον Κουαλιάτα κι αυτός βρήκε τον Κούτσιας μέσα στην περιοχή, με τον νεαρό φορ του Δικεφάλου να εκτελεί για το 1-0.Στο 39′ ο Γιάσμιν Κούρτιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0, για να έρθει και πάλι ο Κούτσιας στο φινάλε του πρώτου μέρους και με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ράφα Σοάρες να κάνει το 3-0.

Στην ανάπαυλα ο Λουτσέσκου άλλαξε τα 8/11 των παικτών, δίνοντας παραπάνω χρόνο μόνο στους Ίνγκασον , Κάργα και Κούτσια . Ο ΠΑΟΚ είχε και στο δεύτερο μέρος τον έλεγχο του αγώνα με τον Σβαμπ να είναι ο πρωταγωνιστής.Ο Αυστριακός στο 76′ είχε δοκάρι με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή και στο 82′ ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Λάμπρου για να διαμορφώσει το τελικό 4-0.Ο Μπράντον Τόμας έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Ελ Καντουρί , Ολιβέιρα , Μιχαηλίδης , Τέιλορ , οι ανέτοιμοι Μπίσεσβαρ και Μουργκ κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς λόγω ίωσης.

ΠΑΟΚ:

1ο Ημίχρονο: Κοτάρσκι , Σάστρε , Κάργας , Ίνγκασον , Ράφα , Κούρτιτς , Ντόουγκλας , Ντάντας , Κουαλιάτα , Κωνσταντέλιας , Κούτσιας .

2ο Ημίχρονο: Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Κάργας (60′ Κουλιεράκης), Ίνγκασον (60′ Παναγιώτου), Βιεϊρίνια , Σβαμπ , Τσιγγάρας , Φιλίπε, Ρικάρντο , Λάμπρου , Κούτσιας (72′ Μπράντον ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...