2/7/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.555


«Thank you, Ivan», αναφέρει χαρακτηριστικά το πανό, μαζί με την ελληνική σημαία από δίπλα







 
Δεύτερο φιλικό προετοιμασίας 

Γκρόνιγκεν - ΠΑΟΚ - 2-1

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του, ο ΠΑΟΚ έχασε στην Ολλανδία, με 2-1από την Γκρόνιγκεν ..

Οι παίκτες έμαθαν πολλά σήμερα. Έμαθαν πως πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικοί και να... καθαρίζουν τα παιχνίδια. Έμαθαν πως βρίσκονται σε ένα καλό επίπεδο στον τομέα της ανάπτυξης, καθώς δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Επίσης όπως επισήμανε κι ο προπονητής, έμαθαν πως το ρίσκο σε πολλές περιπτώσεις κοστίζει. Αλλά αυτή είναι η ουσία των καλοκαιρινών φιλικών. Να μαθαίνεις πράγματα και να φροντίζεις να τα βελτιώνεις πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του θα έχουν πολλή δουλειά την Κυριακή (03.07), παρότι η ομάδα έχει ρεπό, καθώς πήραν μπόλικο υλικό για να αναλύσουν από την φιλική μάχη με τους Ολλανδούς.Στα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με δύο διαφορετικές 11άδες, μία σε κάθε ημίχρονο, με τον Ρουμάνο τεχνικό να ανακατεύει τους παίκτες σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Γκόου Αχέντ Ιγκλς.Οι Κοτάρσκι , Α.Ζίβκοβιτς και Μιχάι πήραν τα πρώτα τους 45 ανεπίσημα λεπτά στη φετινή σεζόν, ενώ ο Τζίμας αγωνίστηκε ως δεξί μπακ, για να καλύψει το κενό του Λύρατζη που έμεινε εκτός μετά τον τραυματισμό του, όπως εκτός έμειναν κι οι Βιεϊρίνια , Μιχαηλίδης κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς που έφτασε την Παρασκευή (01.07) στο Άπελντοορν.Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 12′ είχε δοκάρι με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς κι άλλες τρεις καλές ευκαιρίες με Ίνγκασον , Κουαλιάτα κι Ολιβέιρα μέχρι το 30′, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα και χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο η άμυνα του ΠΑΟΚ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε εντυπωσιακά για τον ΠΑΟΚ. Στο 49′ ο Σάστρε έκανε το γύρισμα κι ο Κωνσταντέλιας με προβολή έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια ο Φιλίπε Σοάρες έχασε μία απίθανη ευκαιρία, όταν αστόχησε αφού είχε περάσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ στο 65′ ο Κωνσταντέλιας είχε δοκάρι.Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα οι Ολλανδοί βγήκαν μπροστά μετά τον επιθετικό μονόλογο του ΠΑΟΚ που διήρκεσε περίπου 75′ λεπτά κι αποδείχθηκαν κυνικοί.Αρχικά στο 77′ εκμεταλλεύτηκαν μία ολιγωρία στην άμυνα του Δικεφάλου, ο Ίρανταστ έκλεψε τη μπάλα και με μακρινή λόμπα νίκησε τον Ταλιχμανίδη , ενώ στο 85′ ο Ντελέου πήρε το ριμπάουντ μετά από επέμβαση του Ταλιχμανίδη κι έκανε το 1-2 από κοντά.Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (06.07) κόντρα στην Αλκμααρ στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Κοτάρσκι, Τζίμας, Τσαούσης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Κουαλιάτα, Αν. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κουλιεράκης, Μιχάι, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Ντάντας, Κωνσταντέλιας, Φιλίπε Σοάρες, Αντρέ Ρικάρντο, Τσόλακ.

Γκρόνιγκεν (α' ημίχρονο): Βέριπς, Πελουπέσι, Βιέρικ, Ματουτά, Κάλεϊ, Φαν Γκέλντερεν (24' Σβέρκο), Κασανβίρτζο, Λούντκβιστ, Ενγκονγκέ, Ποστέμα, Ορατμανγκόεν.

Γκρόνιγκεν (β' ημίχρονο):Ντε Μπουρ, Ντάνκερλουϊ, Σβέρκο, Ντε Λέου, Ίραντουστ, Άμπραχαμ, Ντάμερς, Μουσάμπα, Φαν Κάαμ, Γιόοσεν, Βαλέντε

Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Το αποτέλεσμα για εμάς είναι πάντα σημαντικό. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Είδαμε τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα, τι λειτούργησε, τι δεν λειτούρησε καλά, από πλευράς φυσικής κατάστασης, τακτικής. Πρέπει να σταματήσουμε τα εύκολα λάθη και αυτά είναι παιχνίδια που μπορούμε να το κάνουμε αυτό και να βελτιώνουμε σιγά σιγά όσα θέματα εντοπίζουμε».

Πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος γιατί σήμερα κάναμε ευκαιρίες, δημιουργήσαμε πιθανότητες να σκοράρουμε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Δεχτήκαμε δύο γκολ που νομίζω πως πρέπει να τα αναλύσουμε, να καταλάβουν οι παίκτες μας πότε πρέπει να παίρνουν ρίσκα και πότε όχι».

Για τους Κοτάρσκι και Τζήμα: «Δεν είναι ώρα να κάνουμε σχόλια για κάποιον παίκτη ξεχωριστά. Τώρα είναι η στιγμή να βελτιώσουμε την ομάδα. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να δούμε πως αποδίδει η ομάδα, όσα δουλεούμε. Κάνουμε κάποιες δοκιμές, είχαμε και απουσίες σήμερα και κατά κάποιον τρόπο αναγκαζόμαστε να δούμε και παίκτες σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που αγωνίζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...