7/7/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.569


Πόλο Ανδρών

Με εύκολη νίκη επί του ΟΥΚ Βόλου με 24-2, συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, οι έφηβοι πόλο του ΠΑΟΚ. 

Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου μπήκαν από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι, αποδεικνύοντας την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. 

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 11-1, με το τελικό 24-2 να δίνει την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες. 

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 5-0, 7-1, 6-0

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Πατσίκας, Κορίτσας, Σπυρίδης 4, Καρατζάς 3, Φουρναράκης 1, Λασκαρίδης 5, Καπράγκος 1, Μπιμπλιάς 1, Γιόγκας 2, Τόττης 1, Κεχαλάρης 1, Σαλέχ 3, Σταθόπουλος, Τσιούμας 2, Μπαρτζώκας

Πόλο Ανδρών

Με νέα εξαιρετική εμφάνιση συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι έφηβοι πόλο του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του ΟΣΦΠ με 8-18. 

Στο πρώτο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ισορροπημένη μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες, 2-2. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν... στροφές, και κάνοντας ένα σερί 0-6, κατάφεραν και πήραν σημαντικό προβάδισμα, 2-8, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Δικεφάλου συνέχισαν σε υψηλό τέμπο, αυξάνοντας όλο και περισσότερο την διαφορά. Το τρίτο οκτάλεπτο τελείωσε στο 5-13, με το παιχνίδι να τελειώνει στο 8-18, σκορ το οποίο έδωσε την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στους έφηβους του ΠΑΟΚ. 

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-6, 3-5, 3-5

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Πατσίκας, Κορίτσας 1, Σπυρίδης 2, Καρατζάς 2, Φουρναράκης 2, Λασκαρίδης 2, Καπράγκος 4, Καβαδίας, Γιόγκας 1, Τόττης 2, Κεχαλάρης 1, Σαλέχ, Σταθόπουλος, Τσιούμας, Μπαρτζώκας 1

Πόλο Ανδρών

Με τρομερή εμφάνιση στην «πρεμιέρα» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων πόλο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 16-9 του Παναθηναϊκού. 

Στο πρώτο ημίχρονο, μπορεί οι φιλοξενούμενοι να μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και να πήραν προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο, 1-3, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν αντίδραση και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο δεύτερο οκτάλεπτο, με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να τελειώνει στο 6-6. 

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, πήραν προβάδισμα, και ανέβαζαν την διαφορά όλο και περισσότερο. Το τελικό 16-9 έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκίνησε με το... δεξί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 5-3, 4-2, 6-1

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Πατσίκας, Κορίτζας 2, Σπυρίδης 2, Καρατζάς 3, Φουρναράκης, Λασκαρίδης 1, Καπράγκος 1, Μπιμπλίας 1, Πόγκας, Τόττης 1, Λεωνιδάκης, Σαλέχ 4, Σταθόπουλος, Τσιότμας 1, Μπαρτζώκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.210

Πόλο Ανδρών Προημιτελικός Final-8 Κυπέλλου Ελλάδος Για τον προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντι...