13/9/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.231


2η αγωνιστική  Κ19 της Super League

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα - 0-0 

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος των ομάδων Κ19 της Super League, o ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα ...

Yπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Κ19 ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ με το ματς στην Τρίπολη (2η αγωνιστική), το οποίο και κέρδισε 1-0. Επόμενη δοκιμασία για την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά είναι το παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό την Κυριακή 19.09.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ, λοιπόν 0-0 σε έναν αγώνα ισορροπημένο και δύσκολο, όπως αποδείχτηκε για τον Δικέφαλο, καθώς παρά τις ευκαιρίες και παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες στο β' ημίχρονο, δεν κατάφερε να βρει λύσεις.

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Κιτσάκης (85' Μπάμπουρας), Τασιούρας (75' Κωττάς), Ζίλος, Σινανάι, Τσίκος, Σπυράκος (55' Βαρέλα), Ρούμιαντσεβ (55' Γκούμας), Κούτσιας, Δαρέλας, Σμυρλής (85' Σπυριδόπουλος).

Κ17 Super League 2η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ - 8-0 

Ευχάριστο, ηλιόλουστο πρωινό για την Κ17 στη Σουρωτή, η οποία επικράτησε 8-0 του Βόλου ΝΠΣ στο ματς της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Στους τέσσερις βαθμούς πλέον ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει τη Λαμία, στη Λαμία, το επόμενο σαββατοκύριακο.

Πολύ νωρίς, στο 2', άρχισε ο χορός των γκολ για τους παίκτες του Πέτρου Τσιαπακίδη. Ο Βασιλειάδης έβγαλε την ασίστ και ο Πασαχίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ένα λεπτό μετά, ο Τζίμας έκλεψε τη μπάλα και σούρατε για το 2-0 και στο 10' ο Τζίμας πάσαρε για να σκοράρει ο Αδάμ με πλασέ. Στο 15' έγινε το 4-0 με τον Βασιλειάδη να βγάζει την κάθετη μπαλιά, τον Τζίμα να κάνει το γύρισμα και τον Αδάμ να τελειώνει ωραία τη φάση. Σκορ ημιχρόνου 5-0, με ένα ακόμα γκολ για τον Δικέφαλο στο 32', με προβολή του Φίλων έπειτα από το κόρνερ του Βασιλειάδη.

Επεται συνέχεια προφανώς... Στο 53' ο Τζίμας πλάσαρε για το 6-0 μετά από ασίστ του Φίλων και πάλι ο Τζίμας στο 62' σκόραρε, μετά την πάσα από τον Γανόπουλο αυτή τη φορά. Τέλος, στο 70', ο Γανόπουλος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας το όγδοο γκολ του ΠΑΟΚ, μετά από την ασίστ του Βαγιωνά. Απλά να αναφέρουμε ότι στο 14' ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι με τον Κούπενο.

ΠΑΟΚ: Κιάτος, Κούπενος (61' Θεοδοσιάδης), Σκούρτης, Φίλων, Πασαχίδης , Sznaucner (61' Αλμασίδης), Αδάμ (46' Γανόπουλος), Παπαγεωργίου (46' Βαγιωνάς), Τζίμας, Δελιόπουλος (61' Αλειφερόπουλος), Βασιλειάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...