22/2/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.097





 

24η αγωνιστική, Superleague

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ - 2-1

Για την 24η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης ...

Ο Γκαρσία χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τους Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου, Κρμέντσικ, επιλέγοντας να αφήσει στον πάγκο Τζόλη - Ζίβκοβιτς.

Οι αντικαταστάτες τους πάντως στο ημίχρονο που αγωνίστηκαν απλά απογοήτευσαν...

Ο Δικέφαλος είχε σχετικά καλή παρουσία στο πρώτο 45λεπτο, βρέθηκε σε τρεις περιπτώσεις κοντά στο γκολ, αλλά ούτε ο Κρμέντσικ στο 2', ούτε το Ουάρντα στο 35' (δοκάρι) και 39' (απέκρουσε ο Τσιφτσής), κατάφεραν να σκοράρουν.

Αντίθετα ο Αστέρας σε μια από τις λίγες φορές που πάτησε στην περιοχή μας, έφτασε στο 1-0 στο 37' με τον Σίτο, σε μια φάση στην οποία τον έχασε ο Σοάρες!

Στην επανάληψη ο Γκαρσία πέρασε στο ματς τους Τζόλη - Ζίβκοβιτς, ο Αστέρας ταμπουρώθηκε στην άμυνα και σε μια αντεπίθεση στο 54' έφτασε στο 2-0 με τον Φερνάντεθ, με τον Μιχαηλίδη να χάνει τον σκόρερ και νωρίτερα ο Βαρέλα την κεφαλιά από τον Μπαράλες. 

Ο ΠΑΟΚ πίεσε για να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς, ήταν φλύαρος και εγκλωβισμένος, όμως στο 85' ο Ζίβκοβιτς με εξαιρετικό συρτό, γωνιακό σουτ έγραψε το 2-1.

Στην τελευταία μας καλή ευκαιρία στο ματς, ο Κρμέντσικ στο 90' πήρε την κεφαλιά σχεδόν αμαρκάριστος και έστειλε την μπάλα άουτ!

Πάμπλο Γκαρσία:

Για το τι δεν πήγε καλά:«Νομίζω ότι στην αρχή του παιχνιδιού είχαμε την κατοχή της μπάλας, αυτό που θεωρώ ότι μας έλειψε είναι να κάνουμε κινήσεις στον χώρο. Δυστυχώς σήμερα δεν είμασταν τόσο καλοί αμυντικά. Είναι αλήθεια ότι ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε πάρα πολύ».

Για το αν ήταν μια... πρόβα για τα Play Off:«Σίγουρα αυτό μας δίνει μια ιδέα για το που πρέπει να βελτιώσουμε την ομάδα, γνωρίζαμε ότι είχαμε κάποιες απουσίες, ωστόσο σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα, αλλά αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που δεν θα έχει μεταπτώσεις».

Για το ότι οι ομάδες που είναι στα Play Off είναι κοντά στην βαθμολογία:«Όπως είπαμε και πριν τα πράγματα στην βαθμολογία είναι ισορροπημένα, αλλά εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα και πώς θα αποφεύγουμε τα λάθη. Το κύριο μέλημα είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σε όλες τις γραμμές».

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Καστάνιο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (82' Καπίγια, 93' Ριέρα), Ρεγκίς (67' Τιλίκα), Λουίς Φερνάντεθ (67' Ιγκλέσιας), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (63' Μπάμπα), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί (63' Καγκάβα), Ουάρντα (83' Σφιντερσκι), Μουργκ (46' Ζίβκοβιτς), Λάμπρου (46' Λάμπρου), Κρμέντσικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....