9/5/18

oxyro N 3.396



Δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος της Handball

 Αεκ - ΠΑΟΚ - 23-22

Για τον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην αεκ και γνώρισε την ήττα με 23-22 ...

Ο Δικέφαλος προσπάθησε στον σημερινό αγώνα να διορθώσει την εικόνα της πρώτης αναμέτρησης και να "επιστρέψει" στην σειρά, όμως τόσο η ατυχία όσο και το γεγονός ότι δεν εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου, έφεραν την ήττα και παράλληλα το τέλος της φετινής σεζόν.

Ουσιαστικά η ομάδα πλήρωσε την αγωνιστική απραξία, από την λήξη της κανονικής περίοδου, μέχρι την έναρξη των play offs, μεταβάλλοντας το αβαντάζ της δεύτερης θέσης σε ντεσαβαντάζ και ουσιαστικά σε αποκλεισμό από τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πόυλσεν να συνεχίζει να βρίσκεται εξαιρετική κατάσταση ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 14-16, όμως σε εκείνο το σημείο ένα μπλακ άουτ έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν με 17-16, προβάδισμα το οποίο κράτησαν μέχρι το τέλος του αγώνα, με 23-22.

Πλέον όλοι στο τμήμα θέλουν να αφήσουν την φετινή χρονιά πίσω τους, να ανασυνταχθούν και όταν έρθει η ώρα να σχεδιάσουν την επόμενη περίοδο.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-4, 5-7, 6-9, 8-10, 11-12 (ημχ.), 13-15, 15-16, 17-16, 19-19, 21-20, 23-22

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης, Πέρρος 2, Γεωργιάδης, Χόγκας 4, Ζαμπούνης 4, Π. Νικολαΐδης, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Αντωνιάδης, Λόκεν 2, Δομπρής 3, Αργυρού, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα 3, Μυλωνάς 5

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής, Παλάσκας 4, Τσίλης 6, Ν. Νικολαΐδης, Κοκώνης 5, Πόουλσεν, Αποστόλου, Πετρίδης 1, Καλόμοιρος, Μαστορογιάννης 2, Πέγιοβιτς, Κέζιτς, Κυπραίος 2, Δελιάς, Βεσελίνοβιτς 2, Κοτανίδης.

Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 4-6, Πέναλτι: 3/5-3/4



Δεύτερος αγώνας της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Χάντμπολ Γυναικών

Ο.Φ. Νέας Ιωνίας - ΠΑΟΚ- 23-22

Για τον δεύτερο αγώνα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Χάντμπολ Γυναικών ο ΠΑΟΚ REDLED αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαΐου 2018 και γνώρισε την ήττα με 23-22 τελικό σκορ.

Η ομάδα του Δικεφάλου παρά την καλή εμφάνιση δεν τα κατάφερε στον σημερινό αγώνα, καθώς η τύχη δεν ήταν με το μέρος της σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και στρέφει πλέον το βλέμμα της στον επόμενο αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί εντός έδρας και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Μίκρας.

Όσον αφορά τον αγώνα ο Δικέφαλος μπήκε μουδιασμένα και με άγχος και έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλό του να είναι μπροστά στο σκορ με 11-8, στη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έσφιξε ακόμη περισσότερο την άμυνά του, βρήκε λύσεις στην επίθεση και ισοφάρισε 16-16 και 19-19, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή, γνωρίζοντας την ήττα με 23-22.

Το τμήμα αφήνει πίσω το σημερινό αγώνα, αλλά όχι και τις βλέψεις για τον τίτλο, αφού ο επόμενος αγώνας είναι και πάλι στη Θεσσαλονίκη, όπου δε χωράει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου 2, Νούλα, Παναγιωτίδου, Γκάτσιου 4, Κρίτζαλη, Ρόσκα, Μούρνου, Τζούρισιτς 1, Προκοπίδου 5, Νίκολιτς 3, Στοϊκόφσκα, Στρατάκη, Χατζηπαρασίδου 7, Μάστακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....