6/5/18

oxyro N 3.393









Πρώτος τελικός του πρωταθλήματος της Α1 Χάντμπολ Γυναικών  

ΠΑΟΚ  - ΟΦ Νέας Ιωνίας  - 28-27

Ημίχρονο: 14-15

Πρώτο βήμα επετεύχθη για την ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ REDLED η οποία επικράτησε με 28-27 τελικό σκορ, του Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, στο γήπεδο της Μίκρας, στον πρώτο τελικό αγώνα του πρωταθλήματος της Α1.

Ο Δικέφαλος μπροστά σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, πήρε αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα, έκανε το 1-0, πραγματοποιώντας κυρίως στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και πήραν εξαρχής ένα προβάδισμα τριών γκολ με 8-5, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη διάθεση για νίκη. Παρά την ανάλογη συνέχεια (10-7, 11-8), οι φιλοξενούμενες ισορρόπησαν το παιχνίδι, με το ημίχρονο να κλείνει 14-15.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά από πολλές εναλλαγές του σκορ (15-15, 17-17) ο ΠΑΟΚ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα βελτιώνοντας την άμυνά του και με περισσότερες επιθετικές λύσεις, πήρε εκ νέου το προβάδισμα του σκορ και κατέκτησε τη νίκη με 28-27, κάνοντας παράλληλα το 1-0 στην σειρά.

Με την ψυχολογία στα ύψη, η ομάδα του ΠΑΟΚ REDLED στρέφει πλέον την προσοχή της στον επόμενο αγώνα, ο οποίος είναι ο δεύτερος στην σειρά των τελικών που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 9 Mαΐου 2018.

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου 2, Νούλα, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου 2, Στοϊκόβσκα 1, Σελεμίδου, Ρόσκα, Μούρνου 4, Τζούρισιτς 1, Προκοπίδου 6, Νίκολιτς 6, Στρατάκη 1, Χατζηπαρασίδου 3, Μάστακα 2.



20η αγωνιστική της Α Εθνικής Γυναικών

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ - 3-0

Η γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ΜORRIS επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ το μεσημέρι της Κυριακής στο Γήπεδο της Τριανδρίας για την 20η αγωνιστική της Α Εθνικής Γυναικών.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου μπήκαν στο παιχνίδι, έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη, με το πρώτο γκολ να έρχεται στο 26' από τη Μάρκου. Δέκα λεπτά μετά, η Βαρδαλή έκανε το 2-0 στο 36', στέλνοντας την ομάδα στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο γκολ. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ευκαιρία για σκοράρισμα δόθηκε στην Παντελιάδου, η οποία την εκμεταλλεύτηκε και έκανε το 3-0 στο 53', το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, αφού στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Απομένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ MORRIS να ταξιδεύει στο Άργος, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 τον τοπικό Φείδωνα.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Νεφρού (60' Προξένου), Παλαμά, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Πατερνά (85' Σακελλάρη), Παντελιάδου (85' Γιάννου Δ.), Βαρδαλή, Γεωργίου (77' Πίτσιου), Κακαμπούκη, Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....