23/10/16

oxyroN2.898


 








 


8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League

Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. - 2-1

Για την 8η αγωνιστική της Super League, ο Δικέφαλος έχασε εκτός έδρας από τον γάβρο με 2-1, με τον ΠΑΟΚ να αυτοκτονεί και τον καραγκιόζη με τη σφυρίχτρα να ξεφτυλίζεται ...
Ο Αρετόπουλος δεν υπέδειξε οφ σάιτ στο ξεκίνημα της φάσης του γκολ της ισοφάρισης του γάβρου, δεν απέβαλε Μποτία - Μιλοβόγιεβιτς σε καραμπινάτες περιπτώσεις, και έδινε τα φάουλ σε εμάς με το σταγονόμετρο ενώ στον γάβρο με το τσουβάλι! Το εργαλείο της ΚΕΔ έκανε τη δουλειά του!
Το παιχνίδι διακόπηκε 4 φορές λόγω καπνογόνων, με το ανθρωπάκι με τη σφυρίχτρα να ξεκαθαρίζει στην 3η φορά πως, αν ξανασυμβεί θα το διακόψει, κάτι που δεν το έκανε, καθώς αυτό είναι προνόμιο ανθρώπων με παντελόνια!

Παρακολουθήστε το video ΕΔΩ

Γιώργης Σαββίδης
«Η ομάδα μου έχει πάθος. Η ομάδα μου έχει αρχι@@@. Η ομάδα μου είναι νικήτρια του αποψινού ματς. Και στα αρχι@@@ μου το σκορ. Χαρείτε με αυτές τις νίκες. Εμένα με νοιάζει η ομάδα μου να παίζει έτσι. Πάθος ΜΕΧΡΙ το τέλος της σεζόν», έγραψε ως σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Instagram» 

Βλάνταν Ιβιτς
Για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια της διακοπής του αγώνα : "Αν θα ξαναγίνει η διακοπή τελειώνει το παιχνίδι. Έγινε αυτό μπήκαμε μέσα. Όταν μπήκαμε μέσα στα αποδυτήρια, ο διαιτητής μου είπε "αυτό που είπα έκανα" και μετά από λίγο άλλαξε την απόφασή του. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν θέλετε να πούμε παραμύθια, να σας πω ότι θέλετε."
Για το αν υπήρξε απειλή για τιμωρία του ΠΑΟΚ με -10: «Υπάρχει απειλή, αυτό μας είπανε θα φάτε -10 αν δεν κατεβείτε. Εχουμε και -3 και άλλους τρεις από το σημερινό παιχνίδι, να πάμε στους -16.
Στη συνέχεια ανέφερε: «Δε ξέρω αν είστε δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού ή όχι, αλλά αν θέλετε να έχετε καθαρό ποδόσφαιρο να έχει ενδιαφέρον πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό. Καταλαβαίνω δεν είναι εύκολο, αλλά δεν γίνετε να προχωρήσουμε έτσι, δεν υπάρχει ενδιαφέρον».
Για την δήλωση του πως ο ΠΑΟΚ είναι σαν να έφυγε με -3 βαθμούς: «Εννοώ με αυτό που είπα πως οι βαθμοί χάθηκαν στην κόκκινη κάρτα του Μιλιβόγιεβιτς, στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού που είναι οφσάιντ και στην μη αποβολή του Μποτία που είναι τάκλιν για να μείνει εκτός πέντε αγωνιστικές και όχι απλά να δει την κόκκινη κάρτα. Αν γινόταν αυτό που έγινε εδώ στην Τούμπα, τι θα λέγατε;».
Για την επίθεση που δέχτηκε: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση και όταν μπήκαμε στη φυσούνα και όταν πήγα να κάνω δηλώσεις στη ΝΟΒΑ».
Για την εικόνα της αναμέτρησης: «Ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει. Με τις ευκαιρίες, με όσα έγιναν. Ο Ολυμπιακός είχε μόνο κατοχή. Εμείς είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες, είχαμε σωστή αντιμετώπιση του παιχνιδιού, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Τι να σας πω για το πώς χάθηκαν τα γκολ. Σε αυτό δεν υπάρχει απάντηση. Δουλεύουμε πολύ να το διορθώσουμε αυτό και θα το πετύχουμε».
Για την κατάσταση που επικρατούσε πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Εγώ ξέρω πως όταν έμπαινα στη φυσούνα έφαγα αρκετά αντικείμενα. Ευτυχώς κάποιο δε με βρήκε. Ισως τα έχουν καταγράψει και οι κάμερες αυτά».
Εν συνεχεία η συνέντευξη τύπου διακόπηκε απότομα λόγω έντονης λογομαχίας μεταξύ του Σέρβου τεχνικού και ρεπόρτερ του Ολυμπιακού

Παναγιώτης Γλυκος 
«Αυτή την στιγμή σκέφτομαι ότι είμαστε απογοητευμένοι. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι. Όμως κάποιος κύριος δεν ήθελε. Είναι ολοφάνερο ότι αντί οι ποδοσφαιριστές να είναι οι πρωταγωνιστές του αγώνα, είναι και πάλι πρωταγωνιστής ο διαιτητής. Αυτό είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Τι να κάνουμε εμείς;
Γνωρίζαμε ότι ο κύριος αυτός που ορίστηκε ήταν και πάλι πρωταγωνιστής πριν από δύο χρόνια στο ίδιο μέρος. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Δεν θέλουμε καν να το σκεφτόμαστε. Το πρώτο γκολ όπως με πληροφόρησαν είναι οφσάιντ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού που πέτυχε το νικητήριο τέρμα, έπρεπε να είχε αποβληθεί για το μαρκάρισμα του Κλάους . Εμείς γιατί μιλάμε; Για καθαρό παιχνίδι;
Στο σημείο της διακοπής θέλαμε να βγούμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι. Έγιναν συζητήσεις ακόμα και με τον κύριο Σαββίδη. Έπρεπε να βγούμε γιατί θα είχαμε κυρώσεις. Ήρθε μία απρόσμενη ήττα που δεν μας άξιζε» .

Γκάρι Ροντρίγκες:
«Αυτό που συνέβη δεν είναι φυσιολογικό. Είμαι δεύτερη χρονιά στην ομάδα και έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι γίνεται. Είναι κάτι που σε τρελαίνει. Είναι γελοίο!. Προσπαθούσα να ηρεμήσω τον προπονητή. Είχε πει κάτι ο διαιτητής που το πήρε πίσω. Ήταν τέταρτη φορά που σταματούσε το παιχνίδι. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Παλέψαμε σαν ένας. Παλέψαμε όλοι μαζί ενωμένοι και είμαι πραγματικά περήφανος για την ομάδα μου».

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Βιάνα (46' Ελαμπντελαουί), Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης (98' Καμπιάσο), Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Λέοβατς (81' Κρέσπο), Τσίμιροτ, Σάκχοφ (74' Μπίσεσβαρ), Κάνιας (46' Χαρίσης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Κάμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...