19/10/16

oxyroN2.893







 

Κ20, Επαναληπτικός αγώνας της πρώτης νοκ άουτ φάσης του Youth League της UEFA

ΠΑΟΚ - Ακαδημία Πούσκας - 0-0

Στον επαναληπτικό αγώνα της πρώτης νοκ άουτ φάσης του Youth League της UEFA, ΠΑΟΚ και Ακαδημία Πούσκας έμειναν στο 0-0, με τον Δικέφαλο να παίρνει την πρόκριση, χάρη στο εκτός έδρας 1-1...
Τα παιχνίδια με τον Αγιαξ θα γίνουν, στις 2/11 στη Θεσσαλονίκη και ο επαναληπτικός στην Ολλανδία στις 23/11.
Αποφασισμένος αν και αγχωμένος, με επαγγελματικό τρόπο, αν και μιλάμε για εφήβους, ο ΠΑΟΚ των μικρών της Κ20 δικαιούται να καυχιέται ότι πέρασε επιτυχώς το πρώτο του επίσημο ευρωπαϊκό τεστ.

Πάμπλο Γκαρσία:
"Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ευχαριστώ όσους ήρθαν εδώ σήμερα για να μας δουν. Πρέπει να φτιάξουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα και θα κάνουμε τη δουλειά μας, για να πετύχουμε αυτό που πρέπει".
Σχολιάζοντας τη σημερινή εμφάνιση, τόνισε: "Ήταν πολύ σημαντική η πρόκριση, καθώς για πρώτη φορά τα παιδιά αυτά έπαιξαν στο Champions League και είναι φυσιολογικό που είχαν λίγο άγχος. Όλοι δούλεψαν καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση".
Όσο για τους στόχους της ομάδας: "Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Προχωράμε βήμα βήμα. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα. Δεν είναι πλέον παιδιά και θα πρέπει να γίνουν άντρες, αυτοί οι παίκτες. Στα 17-18 πρέπει να μπορέοσυν να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Κάθε μέρα δουλεύουμε πάνω σε αυτό και είναι σημαντικό να δουλέψουμε το μυαλό μας. Έχουμε καλούς παίκτες. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια".

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Γιαλαμούδης, Μελετίδης, Αηδονίδης (71' Κυριλλίδης), Χατζηστραβός (51' Παπαδόπουλος), Ματθαίου, Χατζηδίμπας (90' Μίσκοβιτς), Σταθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...