24/8/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.958










 

 

Europa play offs του Conference League

Χαρτς - ΠΑΟΚ - 1-2

Για το πρώτο παιχνίδι των play offs του Conference League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τη σκωτσέζικη Χαρτς με 1-2

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Ράφα Σοάρες, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Σβαμπ, μπροστά τους τους Κωνσταντέλια, Τάισον, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Μόλις στο 5' ο Τρεϊμάνις με τη βοήθεια του Ολλανδού Varίστα, έδωσε πολύ αυστηρό πέναλτι στην Χαρτς, δίνοντας την ευκαιρία στον Σάνκλαντ να κάνει το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα το σκηνικό μεταφέρθηκε στην αντίπαλη περιοχή, ο Ζίβκοβιτς ανατράπηκε και ο Σβαμπ ισοφάρισε από τα 11 μέτρα!

Στο 31' ο Κοτάρσκι φώνακε παρών, σε τεράστια ευκαιρία της Χαρτς! Αρχικά σταμάτησε τον Σάνκλαντ και στη συνέχεια το σουτ του Μπόις. Στο 51' ο Τρεϊμάνις έδειξε κίτρινη στον Σάνκλαντ για αγκωνιά στον Κουλιεράκη, ενώ άνετα μπορούσε να στείλει τον παίκτη της Χαρτς στα αποδυτήρια!

Στην επανάληψη, αρχικά στο 55' ο Κλάρκ σταμάτησε με το πόδι το σουτ του Τάισον, αλλά στο 75' ο Ζίβκοβιτς με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, σημείωσε το 1-2, με τον ΠΑΟΚ να έχει λίγο αργότερα την ευκαιρία για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ και να κλειδώσει από σήμερα την πρόκριση!  Το ρολόι σημάδευε το 78' όταν ο Κλαρκ σταμάτησε τον Ζίβκοβιτς...

Να σημειωθεί ότι στο 66' σκόραρε ο Σάνκαλντ, αλλά σωστά το γκολ ακυρώθηκε σαν οφ σάιντ!

Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους ομίλους, καθώς την επόμενη Πέμπτη υποδέχεται τους Σκωτσέζους στην Τούμπα.

Χαρτς: Κλαρκ, Κεντ, Κίνγκσλεϊ,  Μπόις (86' Σίμπικ), Άτκινσον (90' Όντα), Ντέβλιν, Ρόουλς, ΜακΚέι (64' Λάουρι), Κόχρεϊν (86' Ταγκάβα), Βάργκας (90' Οφία), Σάνκλαντ. 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Τάισον (79' Νάρεϊ), Αν. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (70' Μουργκ), Μπράντον (88' Τζίμας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...