11/8/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.954





















 
3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League

Χάιντουκ Σπλιτ - ΠΑΟΚ - 0-0

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, Χάιντουκ Σπλιτ και ΠΑΟΚ έμειναν στο μηδέν και θα λύσουν τις διαφορές τους σε επτά μέρες στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Δικέφαλος ταξίδεψε στην Κροατία με στόχο τη νίκη και πάλεψε σκληρά για 90 λεπτά.

Οι Κροάτες από την πλευρά τους προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν στο ξεκίνημα κι είχαν δύο καλές στιγμές, αρχικά με τον Μλακάρ να αστοχεί μετά από γυρισμα του Λιβάγια και στο 13′ με τον Σίνγκουρ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, κράτησε μπάλα, πίεσε σωστά και δημιούργησε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, με καλύτερη στιγμή ένα σουτ του Τσιγγάρα στο 14′.

Ο Δικέφαλος δεν εκμεταλλεύτηκε την υπέροχη του στο γήπεδο, του έλειψαν οι καλές επιλογές στα τελευταία μέτρα και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 46′ είχαν δοκάρι με σέντρα-σουτ του Λιβάγια.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ισορροπήσει κι απείλησε με σουτ του Μπράντον που δεν βρήκε στόχο.

Η ομάδα του Λέκο κράτησε κατοχή, προσπάθησε να φτιάξει ευκαιρίες αλλά η ασπρόμαυρη αντέδρασε καλά παρά την ασφυκτική πίεση και στο τελευταίο 10λεπτο ο ΠΑΟΚ πήρε τη μπάλα στα πόδια, πίεσε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το τελικό σφύριγμα άφησε τα πάντα ανοιχτά κι οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην Τούμπα στις 17 του μήνα.

ΧάιντουκΛούσιτς, Μέλντζακ, Φέρο (79' Ντιαλό), Σάρλια, Μούφι (95' Μικάνοβιτς), Σιγκούρ, Κροβίνοβιτς, Σαχίτι (67' Ντόλτσεκ), Οφόε, Μλακάρ, Λιβάγια.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Έκονγκ, Φιλίπε Σοάρες (73' Σβαμπ), Τσιγγάρας (80' Οζντόεφ), Κωνσταντέλιας (80' Μουργκ), Αν. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ (61' Τάισον), Μπράντον (61' Σαμάτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.210

Πόλο Ανδρών Προημιτελικός Final-8 Κυπέλλου Ελλάδος Για τον προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντι...